AmbraMarie, noua revelatie a rock-ului italian

La inceputul anului 2011, AMBRA MARIE se prezenta publicului din Romania printr-un concert alaturi de trupa ei la Hard Rock Café Bucuresti. A fost “dragoste la prima vedere”, toti cei prezenti (incredibili de multi pentru o seara geroasa de ianuarie) fiind cuceriti de amestecul inedit de forta si sensibilitate, rigoare si rafinament din atitudinea scenica si stilul interpretativ al celei care a fost catalogata drept “noua revelatie a rock-ului Italian”.

La inceputul anului 2011, AMBRA MARIE se prezenta publicului din Romania printr-un concert alaturi de trupa ei la Hard Rock Café Bucuresti . A fost “dragoste la prima vedere”, toti cei prezenti (incredibili de multi pentru o seara geroasa de ianuarie) fiind cuceriti de amestecul inedit de forta si sensibilitate, rigoare si rafinament din atitudinea scenica si stilul interpretativ al celei care a fost catalogata drept “noua revelatie a rock-ului Italian”.

Finalista XFactor 2009 si Castigatoare a Premiului Industriei Muzicale 2005 Italia pentru "cel mai spectaculos debut”,s-a impus   prin interpretarea  inedita a unor  piese care au facut istoria rock-ului cu voci masculine  Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Bruce Springsteen, U2, AC/DC,  Michael Jackson, Guns’n Roses, Bon Jovi, Police , Bob Dylan, Nirvana, The Doors,  Robbie William , Queen, The Beatles.

Nimic nu parea dificil  pentru interpreta care isi doza perfect vocea si energia. Asta si pentru ca si-a petrecut deja jumatate din cei 24 de ani pe scena, sub indrumarea atenta a 2 maestri emeriti: profesorul de dans Marco Ghelfi (de la Scala di Milano) si baritonul Giovanni Guerini (acelasi professor pe care l-au avut Domingo, Carreras, Pavarotti si care a mai colaborat cu Brian Adams, Lenny Kravitz, Natalie Imbruglia).

Dar, tocmai pentru ca intre performantele tinerei si frumoasei interprete din Peninsula  se numara si faptul ca la doar 14 ani a semnat un contract  cu Warner Music  care i-a editat 2 materiale discografice  ("Via DA te" si  "Urla") sau ca propria compozitie  "I don't mind" a fost aleasa generic pentru seria "Central Station " difuzata de MTV Europe in 2010, Ambra Marie a tinut sa anunte ca in anul urmator este preconizata aparitia  albumului inspirat din discursul lui Steve Jobs la Stenford University:  STAY FOOLISH , STAY HUNGY!

Un album cu compozitii originale semnate AmbraMarie, intr-o atitudine rock 100%.

Si ca Bucurestiul va fi fara dubiu  unul din locurile in care noul material va fi prezentat.

Cele 14 noi piese au fost gata (compuse, orchestrate , inregistrate in studiul Westlink Recorders) in  perioada februarie - mai 2011, la productia materialului  contribuind Steve Lyon (producator pentru Paul Mc Cartney, Depeche Mode,The Cure).  Iar lansarea albumului  (cu titlul “Stay foolish , stay hungry!”) era prevazuta pentru jumatatea lunii octombrie. Tocmai cand, din nefericire , Steve Jobs ne-a parasit, iar Dungeon Media s-a vazut obligata sa amane aparitia pe piata a materialului discografic pentru a nu fi suspectata ca speculeaza tristul eveniment.

Dar asta nu i-a impiedicat pe Ambra Marie  si muzicienii alaturi de care compune si canta de 8 ani  sa porneasca in turneul de Promovare a noului material  intitulat “Once a year”.

Astfel incat, conform promisiunii facute publicului roman,  ne da intalnire pe 28 aprilie, ora 22  la Hard Rock Café Bucuresti, bineinteles. O invitatie pe care nu o putem ignora.

Biletele costa 35 RON si se pot déjà achizitiona prin www.bilete.ro si oficiile Postei Romane semnalizate “”Bilete.ro”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod