Amalia Enache - sărbători autentice acasă, înconjurată de prieteni și familie

Amalia Enache este o persoană caldă, discretă, care iubește și este iubită de oameni și pentru care sărbătorile de iarnă sunt autentice atunci când este alături de familie și prieteni. Anul acesta ea și-a promis ca sărbătoarea Crăciunului să o prindă acasă, alături de oamenii dragi care îi umplu viața de bucurie și de iubire.
“După un Crăciun petrecut în Egipt, cu treabă, în urmă cu mulți ani, mi-am dat seama că voi face mereu tot posibilul ca de această sărbătoare să nu mai fiu plecată te miri unde. Primeam atunci mesaje cu povești despre miros de brad și de cozonaci și vedeam în recepția hotelului, la 27 de grade, o improvizație sinistră de pom de Crăciun, cu un fel de statuie de Moș înspăimântător care parcă stătea să atace oamenii, nu să le dea daruri. Degeaba a apărut la un moment dat un Moș Crăciun slăbănog și negricios  pe o cămilă, tot spectacolul era mai degrabă de râs, decât de Crăciun.
Așa că, oricât îmi place mie să fiu plecată în cele mai îndepărtate și neobișnuite destinații, oricât îmi place iarna să fug la soare, Crăciunul prefer să-l fac în modul cel mai clasic cu putință. Așa că am avut sărbători pline, pline de oameni dragi, veselie și încărcate cu delicii culinare care ne-au făcut să ne ridicăm mai greu de la mesele mai gustoase ca niciodată. Mi-am adunat familia la mine acasă, unde am făcut toate pregătirile și am bifat toate obiceiurile românești pentru Crăciun, de la cârnații și celelalte “porcării” preparate de tatăl meu, la sarmale, cozonaci și un brad splendid, pe care l-am făcut afară, pe terasă și care atârna sub greutatea zăpezii după ce a nins.”
– a declarat Amalia.

Nu doar familia ocupă un loc important în viața ei, ci și prietenii de care se simte tot timpul conectată și oamenii pe care viața i-a adus în calea și i-au rămas întipăriți în suflet.

Amalia a spus: “Am făcut turul vizitelor la prieteni foarte apropiați, la copilașii din viața mea – fini și copii ai prietenilor, la prieteni mai noi, precum doi dintre tinerii pe care i-am filmat pentru 1 decembrie anul ăsta sau Emanuel, băiatul ce a trăit 20 de ani în canal și azi e angajat de bază la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din capitală și cu care am rămas în legătură după ce i-am descoperit și arătat povestea la Știrile PRO TV.
Am făcut gașcă mare și am început noul an în steluțe de artificii, cu dans și veselie, și cu un optimism frumos că va fi un an bun.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod