Alexander Zudor, actorul acuzat că a violat o tânără, condamnat la închisoare cu executare

Alexander Zudor, actorul care a fost acuzat că a batjocorit o tânără din Capitală în luna februarie a acestui an, și-a aflat sentința din partea magistraților.
Bărbatul a fost arestat pentru viol și tentativă de viol, după ce a agresat, în total, trei tinere. Actorul cunoscut din reclame TV, în vârstă de 46 de ani, a fost condamnat, în primă instanță, la șapte ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă, scrie Libertatea.ro.

El a fost dus în arest preventiv în luna februarie, fiind suspectat că în lunile noiembrie și decembrie 2020 a amențințat cu cuțitul mai multe femei, din Sectorul 5 și Sectorul 4, pentru a le agresa sexual.
Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 l-au condamnat la 5 ani și 4 luni pentru viol, faptă ce a comis-o la data de 1 noiembrie 2020, la 2 ani și 6 luni pentru tentativă de viol, pentru fapta comisă pe 5 decembrie 2020 și la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru tentativă de viol - infracțiune comisă pe data de 15 decembrie 2020. Citeste continuarea pe Divahair.ro
4 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod