Albertina Ionescu este din nou singură

Vedeta s-a despărțit de omul de afaceri Adrian Ispravnic, după o relație de zece luni. Cei doi s-au separat la sfârşitul anului trecut.
Surse din anturajul prezentatoarei, citate de wowbiz.ro, susţin că ea şi Adrian şi-au spus adio încă de anul trecut, pentru că nu se mai potriveau, iar viziunile lor despre viitor nu coincideau absolut deloc. "După ce a divorţat de Ştefan Lungu, a crezut că Adrian va fi omul care va umple golul din viaţă să! O vreme chiar aşa a fost, mai ales că luni de zile ea şi Adrian mergeau împreună peste tot şi, din exterior, păreau un cuplu frumos. În noiembrie însă au început probelemele! Divergenţele dintre ei au fost din ce în ce mai puternice, iar până la o ruptură definitivă nu a fost decât un pas", a spus o prietenă de-a Albertinei pentru site-ul citat.

Vedeta TVR a confirmat că vestea despre despărțire este reală.
"Da, este adevărat. Eu şi Adrian ne-am despărţit încă de la sfârşitul anului trecut. Ne-am dat seama că nu visam la acelaşi viitor, astfel că am pus punct relaţiei. Nu va pot da mai multe informaţii pentru că sunt intime. Niciodată nu mi-a plăcut să îmi expun viaţa personală şi vă rog să îmi respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a declarat Albertina Ionescu pentru wowbiz.ro.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod