Alanis Morissette

Alanis Morissette, jefuită: Hoţii i-au furat bijuterii de 2 milioane de dolari

Casa artistei, situată în cartierul exclusivist Brentwood, din Los Angeles, a fost ţinta unui jaf. Hoții au plecat cu bijuterii și bunuri în valoare de 2 milioane de dolari.
Jaful a avut loc joi, iar cântăreaţa canadiană nu se afla în casă în acel moment, relatează TMZ. Potrivit tabloidului online, un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles nu a confirmat cine era proprietara locuinței unde a avut loc spargerea, dar a declarat că la una dintre reședințele din Brentwood au fost furate dintr-un seif bijuterii și bunuri în valoare de 2 milioane de dolari.

În urmă cu două săptămâni după ce fostul manager al cântăreței, Jonathan Todd, a recunoscut că i-a furat clientei sale 4,8 milioane de dolari între anii 2010 şi 2014.


Alanis Morissette, a cărei avere a fost estimată recent de mai multe publicații la suma de 45 de milioane de dolari, a devenit cunoscută la nivel mondial prin hituri ca "You Oughta Know", "Hand in My Pocket" și "You Learn", la mijlocul anilor '90.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod