Adriana Frăţilescu, chirurgul vedetelor, epilează definitiv un student

7 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Adriana Frăţilescu, chirurgul vedetelor, epilează definitiv un student

Adriana Frăţilescu, chirurgul estetician preferat de vedetele din România, îl va epila definitiv pe cel mai frumos student din România.

Specialistul de la Perfect Lines s-a alăturat evenimentului Mister Universitaria, desfăşurat în această seară în Club Maxx, iar cel care va câştiga concursul va primi, printre altele şi o şedintă de epilare definitivă, în orice zonă a corpului îşi doreşte.


Cel mai frumos student din România va fi ales de un juriu format, printre alţii, din Răzvan Ciobanu, Roxana Ionescu, Oana Roman, Ilinca Vandici.

Câştigătorul de anul acesta va ajunge apoi în cabinetul Perfect Lines unde, cu ajutorul aparatului cu lumină intens pulsată (IPL), va scăpa de părul nedorit de pe corp.

Adriana Frăţilescu este un cunoscut promotor al frumuseţii feminine şi masculine, aducând în România cele mai recente descoperiri în chirurgia estetică şi în tratamentele estetice minim-invazive.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Me pe 8 Dec 2011, 08:59
    Mda...

    O sedinta nu face mai nimic, trebuie cel putin 6 sedinte din cate am mai citit eu. Dar oricum, romanii sar si se bat pe tot ce e gratis.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod