Adriana Bahmuteanu este din nou insarcinata

9 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Adriana Bahmuteanu este din nou insarcinata

Dupa indelungi asteptari, Adriana Bahmuteanu a primit vestea ca este insarcinata tocmai in ziua in care implinea 36 de ani.

 

"Am avut cateva simptome zilele trecute, asa ca mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. Asa ca am mers ieri la doctor, pentru un control, iar el mi-a dat vestea cea mare: sunt din nou insarcinata", a declarat fericita mamica pentru Libertatea.

 

Potrivit sursei citate, Adriana Bahmuteanu a fost la control la o clinica din Germania, pe langa Freiburg unde se afla intr-o mica vacanta cu sotul ei. 

 

Credit foto: Mediafax 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cici pe 11 Mai 2010, 10:08
    incearca pana fac unul bun?

    ce scarbos. uitati-va la plozii dinainte. de ce or persevera? ca din asa parinti oricum nu iese ceva bun. oare trebuie sa fie cat mai multe javre ca ei ca sa distruga lumea asta? noroc e ca se vor autodistruge prin josnicia si calicia lor. si copii platesc pacatele parintilor. si la prigoana e atat de mult de platit...naspa vremuri(pentru ei)

    0
    0

  • mama pe 11 Mai 2010, 00:28
    ce emotionant

    leprelor sa suferiti din greu pentru fiecare rau pe care l-ati facut. praful si pulberea sa se aleaga de voi si de samanta voastra. sa crapati. huooo

    0
    0

  • eu pe 10 Mai 2010, 19:38
    alcoolicii fac copii oligofreni

    a mai avut colorata durdulie sperma de la sabic de poate sa mai toarne un oligofren ca oricum schiopul nu mai poate decat cu piciorul olog de mult. fac copii ca pot sa ii creasca cu banii furati de la gura altor copii - nenorocitii. sa va ajunga ce va doresc eu voua si puietului vostru handicapat nemernicilor santajisti hoti. sa bei la fel de mult ca la ceilalti te rog si cu zestrea genetica a parintilor o sa iasa super. sa va fie frica pentru ca ati facut prea mult rau unor oameni nevinovati. primiti ce meritati ura

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod