"/>

Adina Buzatu a fost copiata

de Ileana Voicu Ghinea, 3 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Adina Buzatu a fost copiata" alt="Adina Buzatu a fost copiata" title="Adina Buzatu a fost copiata" border="0" />

Surpriza a avut loc la editia de anul aceasta a Bucharest Fashion Week. Atat stilul cat si modalitatea de exprimare a stilistei au fost copiate de un nou brand masculin intrat pe piata. Adina Buzatu s-a amuzat copios considerand flatant faptul ca cineva preia modelul ei construit in peste 10 ani de activitate in lumea modei in loc sa-si caute un drum si un stil propriu. Mai putin placut pentru consumatorii de moda este insa faptul ca respectivul brand  a copiat colectiile stilizate de catre Adina Buzatu in sezoanele trecute prezentandu-le cu titlul de noutate in 2010.

In alta ordine de idei, show-ul de sambata seara s-a caracterizat printr-o explozie de culoare si intrazneala, tinutele fiind unele avangardiste, lejere, purtabile de catre orice barbat cu personalitate si simt estetic si menite sa atraga privirile tuturor.



Daca pana acum Adina a promovat prin aparitiile sale moda exclusiv masculina, in cadrul showului de moda de la Bucharest Fashion Week cunoscuta stilista a
pus accentul pe moda unisex  imbracand si modele feminine in tinute masculine si demonstrand ca stilul nu are sex, ceea ce conteaza fiind doar originatatea si eleganta.

 

Articol de Ileana Voicu Ghinea


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod