A doua editie a Galei UNICEF

Facebook Twitter Comenteaza
UNICEF si TVR organizeaza, si in acest an, pe 10 mai, un teledon pentru strangerea de fonduri in beneficiul copiilor din Romania, sub umbrela initiativei Spital Prieten al Copilului.

Evenimentul, desfasurat pe durata a patru ore, va fi gazduit de TVR 1 si va fi prezentat de Andreea Marin Banica, Ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania, alaturi de Cristian Topescu. Gala UNICEF va fi transmisa, in direct, si pe TVR International.

Ca de obicei, actiunea se va bucura de participarea unor personalitati marcante ale vietii publice, invitat fiind Presedintele Romaniei - Traian Basescu, personalitati economice si artistice din Romania, sportivi si jurnalisti, precum si a sustinatorilor si colaboratorilor apropiati ai UNICEF, dar si de participarea unor invitati surpriza, care vin in sprijinul acestei cauze.

Invitata speciala a celei de-a doua editii Gala UNICEF este interpreta Nana Mouskouri, care a decis sa sustina acest eveniment in calitate de Ambasador International al Bunavointei pentru UNICEF, cum a fost desemnata in 1993.

"Intotdeauna incerc sa privesc lumea prin ochii copiilor", scria ea intr-o autobiografie publicata in 1997.
"Sunt fericiti? Tristi? De ce au nevoie? Peste tot pe unde am umblat, mi-am dat seama ca ei sunt victimele societatii... E de datoria noastra sa vorbim liderilor politici, sa influentam oamenii, pentru a oferi acestor copii un viitor mai bun".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod