7 carti pe care nu le vei putea lasa din mana!

27 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
7 carti pe care nu le vei putea lasa din mana!
Incearca sa iti amintesti cum e sa te lasi absorbita de lectura unei carti care te-a prins inca de la primele pagini! Nu-i asa ca e un sentiment placut? Cartile politiste care abunda in supans, mister si finaluri neasteptate iti pot fi cele mai pune companioane in aceasta toamna. Din 28 septembrie, Gazeta Sporturilor iti aduce sapte romane politiste noi din „Seria Neagra”, lansate in premiera in Romania si scrise de celebrii autori nordici.

Toate titlurile acestei serii se vor distribui exclusiv cu ziarul de sport, ele neputand fi gasite in librarii, iar pretul lor va fi cu 70% mai mic decat cel obisnuit.
Astfel, ziarul si o carte vor costa doar 13.99 lei. „Piaza rea” este titlul primului roman, semnat de Camilla Lackberg, cea mai citita autoare suedeza de carti politiste la nivel modial. Actiunea bestseller-ului se petrece intr-un orasel mic din Suedia, unde detectivul Patrick Hedstrom si scriitoarea Erica Falck au o idila surprinzatoare si romantica. In plus, ambii sunt implicati pe mai multe planuri intr-o ancheta complicata, care va sfarsi intr-un deznodamant cu totul neasteptat.
Vezi ce se intampla in prima carte din Seria Neagra, de miercuri, 28 septembrie!

Noile romane politiste din Seria Neagra sunt:
28 septembrie: Piaza rea – Camilla Lackberg
5 octombrie: Toamna – Mons Kallentoft
12 octombrie: Razbunarea lui Finnigan - Rosslund& Hellstrom
19 octombrie: Zile intunecate - Irsa Sigurdardottir
26 octombrie: Ura – Anne Holt
2 noiembrie: Prime Time – Liza Marklund
9 noiembrie: Intoarcerea - Hakan Nesser
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod