56% dintre români cred în Moş Crăciun

Conform unui sondaj efectuat pe un eşantion de 1167 de persoane cu vârste cuprinse între 10 şi 60 de ani, 55,78% dintre români au răspuns afirmativ la întrebarea "Crezi în Moş Crăciun?"
Conform unui sondaj derulat de Liberty Center pe un eşantion de 1167 de persoane cu vârste cuprinse între 10 şi 60 de ani, 55,78% dintre români au răspuns afirmativ la întrebarea „Crezi în Moş Crăciun?”. Printre motivele invocate de aceştia pentru a-şi justifica alegerea, se numără faptul că moşul le aminteşte de perioada copilăriei, dar şi pentru că este un motiv de bucurie şi un prilej de a îşi exprimă sentimentele frumoase faţă de persoanele dragi.

Conform rezultatelor, persoanele de sex feminin cred în Moş Crăciun într-o mai mare măsură decât persoanele de sex masculin.
Astfel, din totalul celor care au răspuns afirmativ la întrebarea „Crezi în Moş Crăciun?” (651 de persoane de toate vârstele), un procent de 56,2% e reprezentant de persoane de sex feminin şi doar 43,7%  sunt persoanele de sex masculin.

În paralel, au fost chestionaţi 1477 de respondenţi cu vârste cuprinse între 10 şi 60 de ani, cu privire la cadourile pe care ar vrea să le primească de la Moş Crăciun anul acesta. Conform rezultatelor, majoritatea românilor au răspuns că îşi doresc gadget-uri de ultimă generaţie (28.23%), cât şi vacanţe în străinătate (23.29%).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Me pe 8 Dec 2011, 08:57
    Trebuie sa credem...

    Trebuie sa credem in Mos Craciun, pentru ca in restul anului nu mai credem nici macar in Dumnezeu, din pacate. Daca traiam in vremuri instabile, oamenii nu si-ar mai dori device-uri high-tech de Craciun, ci lucruri mai spirituale de genul sanatate, fericire, sa nu aiba lipsuri in anul care vine, etc. Oare cand o sa intelegem si noi, ROMANII, ca lucrurile materiale nu au importanta decat prin utilitate? Adevaratele lucruri importante sunt in inima noastra.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod