"24" intampina sezonul sapte cu filmul pentru marele ecran

Facebook Twitter Comenteaza


"24: Exil" urmeaza sa apara pe marile ecrane in luna noiembrie, inaintea celui de-al saptelea sezon al serialului "24", programat pentru luna ianuarie 2009. Dupa filmarile pentru lungmetraj, care au avut loc in Africa, Kiefer Sutherland si restul echipei au reluat lucrul la serial.

Dupa cum declara Sutherland intr-un interviu, povestea filmului este "actuala, emotionanta si se concentreaza pe teribila problema a copiilor afectati de razboaie, din Rwanda pana in Zimbabwe", recrutati ca luptatori.
Actiunea se petrece intr-o tara africana care nu exista in realitate. Aici are loc o lovitura militara, iar lui Jack Bauer (Kiefer Sutherland) ii revine misiunea de a-l ajuta pe vechiul sau prieten (Robert Carlyle), care conduce o scoala, sa ii salveze pe copiii implicati in razboaie si sa le ofere un alt trai. Ca de obicei, Jack este creierul operatiunilor de salvare.

Pelicula, afirma Sutherland, are un mesaj de sine statator, dar subliniaza (in sezonul al saptelea) "instaurarea amenintarii teroriste si explicatia existentei acesteia in Statele Unite".
Actorul spera ca pauza de 20 de luni dintre episoadele obisnuite sa fie una benefica si crede ca miscarea facuta de studiourile Fox a fost una foarte inteligenta. "Gratie strategiei adoptate de Fox, am avut parte de suficient timp pentru a termina complet cele 24 de episoade. E pentru prima data cand se intampla asta", a mai spus Kiefer Sutherland.

Recent, interpretul lui Jack Bauer s-a adaptat erei IT in care traim si si-a lansat pagina oficiala pe site-ul international MySpace.com. Aici, fanii pot citi scrisorile care le sunt adresate de catre star, pot vedea fotografii extrem de putin mediatizate sau chiar necunoscute din copilaria actorului ori isi pot contacta direct idolul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod