Sophia, o mireasa neconventionala

In weekend a avut loc nunta cantaretei Sophia cu Victorino, barbatul care ii sta alaturi de sapte ai de zile. A fost de departe una dintre cele mai fashion nunti din showbiz.
La biserica Sophia a venit cu o masina rosie retro, la bratul tatalui ei, purtand o rochie gri perla, inspirata din rochiile purtate de doamnele de la curtea regala, realizata de prietena ei Galyna, iar pe cap a avut o creatie semnata Kristina Dragomir, coc format din mai multe cuburi, pietre negre lipite sub pleoapa de jos si un machiaj noncomformist si original, cale negre in mana si lacrimi de emotie in priviri. Sapte preoti, printre care si duhovnicul ei din orasul natal Roznov au tinut slujba de casatorie.


Petrecerea s-a mutat la Club Snagov, unde decorul a fost alb-negru, cu mici accente de auriu si argintiu, candelabre negre, pahare negre, farfurii transparente cu bordura metalica, jocuri de lumini pe apa si artificii, ring de dans si scena ca de spectacol construita pe ponton, chelneri, doar barbati, imbracati in alb si negru cu manusi albe in maine, candy bar alb-negru Adore, un tort spectaculos construit din pene albe de martipan. Programul artistic a fost impecabil ales astfel ca invitatii au stat pe ringu de dans pana dimineata la opt.
In decshidere a cantat Jazzapella, apoi bandul The Colurs, Mahalaua Raai Banda si Loredana care a deschis cu "Buna seara iubite" piesa cantat la un ison de toti invitatii.

Spre finalul petrecerii, prietenii apropiati ai mirelui s-au aruncat cu el cu tot in ppiscina, mult dupa rasaritul soarelui. Nunta Sophiei a continuat si a doua zi, de data aceasta cu o petrecere romaneasca la un restaurant traditional.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod