Vedete: Cine face sex oral? Mânuţa sus!

Cam despre asta este vorba zilele acestea. În lipsă de activităţi, precupări şi idei, vedetuţele de la noi, care-şi perpelesc pielea la mare, au început să se laude care mai de care cu sexul

Cam despre asta este vorba zilele acestea. În lipsă de activităţi, precupări şi idei, vedetuţele de la noi, care-şi perpelesc pielea la mare, au început să se laude care mai de care cu sexul oral pe care-l prestează. Pare-se că s-a inventat un nou concurs pe care trebuie musai să-l câştige că, na, aşa mai mănâncă şi gura noastră o... pâine.

Rosse Marie Florescu, Ioana Popescu, Andreea Tonciu sau Natalia Mateuţ s-au aliniat la linia de start. Care dintre ele va câştiga nu se ştie, ce este sigur este faptul că partenerii au fost în al nouălea cer.

Dar haide să vedem şi care au fost circumstanţele în care s-a produs evenimentul şi ce au avut de declarat invinuitele:

"Mă bucur că am apărut pentru că, în sfârşit, mi s-a luat o piatră de pe inimă.

Aşteptam de doi ani de zile să se întâmple asta, stăteam mereu cu sufletul la gură... Este făcut de fostul meu iubit, cu care am avut o relaţie de circa 7 luni. Regret acum că l-am cunoscut, dar nu ştiu dacă mai ajută la ceva. Până la urmă nu cred că am făcut nimic rău, aveam o relaţie şi am făcut ceea ce se face de regulă în pat, cu persoana iubită", spunea Rosse Marie, fosta asistentă de la "Surprize, surprize", la puţin timp după ce fostul ei iubit a aruncat pe piaţă un filmuleţ în care dansatoarea îl satisfăcea oral.

"Îmi place să-i lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară", se laudă Andreea Tonciu.

Natalia Mateuţ: "Sexul oral te face mai frumoasă"

"Am ajuns la Raţ acasă şi am văzut acolo vreo 10 perechi de pantofi cu tocuri.

El îmi spusese că este singur şi că s-a despărţit de iubită. S-a purtat foarte bine cu mine. Am făcut sex oral nebun. Nu ştiu ce am avut în cap dar nu l-am lăsat să intre în mine. Am finalizat actul cu mâinile. A terminat ca o explozie", a declarat jurnalista porno, Ioana Popescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod