Tatăl Lidiei Buble nu crede că fiica lui are o relație cu Răzvan de la „Neața“

La începutul săptămânii, în presă au apărut informații potrivit cărora Lidia Buble se iubește cu Răzvan Simion, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani“. Mai mult decât atât,

La începutul săptămânii, în presă au apărut informații potrivit cărora Lidia Buble se iubește cu Răzvan Simion, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani“. Mai mult decât atât, vedeta de la Antena 1 a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea din apartamentul cântăreței.

tata lidia buble

Imediat după ce totul a fost făcut public, Răzvan a declarat că s-a despărțit de ceva vreme de soția lui, deși încă nu au divorțat. Prezentatorul nu a făcut însă nicio referire la relația pe care este posibil să o aibă cu Lidia Buble.

În schimb, artista nu a făcut nicio declarație.

Singurul care a vorbit despre posibila relație dintre Răzvan și Lidia Buble este Viorel Buble, tatăl cântăreței și pastor la Biserica Emanuel din Deva.

„Treaba asta cred că e o denigrare şi cineva vrea să-şi bată joc de ea. Lidia e virgină, nu cred că umblă cu Răzvan Simion! Nu cred că are vreo relaţie cu acel bărbat. Noi avem încredere în copiii noştri, iar dacă ea nu mi-a zis nimic, e clar că nu a greşit. Eu sunt şi duhovnicul Lidiei şi cred că e virgină.

Ea ştie că are o înţelegere cu mine să îmi prezinte băiatul cu care se va căsători, să văd de unde se trage, dacă e cinstit, serios. I-am spus că e important să se căsătorească curată. M-am rugat pentru binele ei“, le-a spus celor de la Click tatăl Lidiei Buble.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod