Andreea Mantea și Ștefan Stan, surprinși din nou împreună! S-au împăcat?

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Andreea Mantea și Ștefan Stan formau un cuplu, însă vedeta TV l-a părăsit pe fostul câștigător de la „Vocea României“ deoarece acesta era

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Andreea Mantea și Ștefan Stan formau un cuplu, însă vedeta TV l-a părăsit pe fostul câștigător de la „Vocea României“ deoarece acesta era infidel.

stefan-stan-andreea-mantea_ff62348b97

Deși au mai încercat să se împace, lucrurile între ei nu au mers bine, existând inclusiv certuri cu alți membri ai familiilor lor, iar Andreea Mantea și Ștefan Stan au decis să meargă pe drumuri separate.

De când s-au despărțit, ambii au avut și alte relații, ba mai mult decât atât, vedeta TV a rămas și însărcinată între timp, iar acum o lună a născut.

Deoarece este o mamă singură, Andreea părăsindu-l de mai mult timp pe bărbatul cu care a rămas însărcinată, vedeta a acceptat să iasă din nou în oraș cu Ștefan Stan.

Zilele trecute, paparazzii de la WOWbiz i-au surprins pe cei doi la braț într-un cartier rezidențial din București. Sursa citată notează că este posibil ca flacăra iubirii dintre cei doi să se fi reaprins, deoarece gesturile dintre ei erau foarte tandre.

media_143516755226854700

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod