Sişu scapă de ordinul de protecţie cerut de fosta soţie. Instanţa nu-l crede periculos!

Cântăreţul Tudor Sişu şi fosta lui soţie, Cătălina Radu, se află în proces de mai bine de un an de zile. Rapper-ul a fost chemat în faţa judecătorilor după ce ar fi agresat-o fizic şi

Cântăreţul Tudor Sişu şi fosta lui soţie, Cătălina Radu, se află în proces de mai bine de un an de zile. Rapper-ul a fost chemat în faţa judecătorilor după ce ar fi agresat-o fizic şi verbal pe mama copilului său.

sisu tudor

Scandalul dintre cei doi a pornit la sfârşitul anului 2013, atunci când Cătălina a afirmat că a decis să se despartă de Sişu deoarece acesta era foarte agresiv cu ea. Mai mult decât atât, odată ce ea l-a părăsit pe artist, acesta a intrat cu forţa în apartamentul ei şi a bătut-o, fiind calmat doar de oamenii legii care au fost chemaţi la faţa locului şi l-au încătuşat, după cum spune Cătălina Radu.

Sişu a primit însă un ajutor nesperat, venit din partea bunicii fostei lui soţii, care a afirmat că artistul nu a bătut-o pe nepoate ei, ci doar a agresat-o verbal.

Văzând că fostul ei soţ este sprijinit de propria ei bunică, Cătălina a mai depus o plângere, afirmând că Tudor Sişu a încercat din nou să intre cu forţa în casa ei, ea a chemat poliţia, iar artistul a fugit înainte de apariţia oamenilor legii.

catalina_sisu_spynews

Fosta soţie a lui Sişu a cerut în faţa instanţei ordin de protecţie, iar acum, la peste un an de zile de când a izbucnit scandalul, jurnaliştii de la Spy News afirmă că judecătorii nu i-au dat dreptate Cătălinei, respingând cererea acesteia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod