S-a despărţit Bianca Drăguşanu de Cristea?

Se pare că, între Bianca Drăguşanu şi Cristea sunt din nou probleme. Apropiaţi ai cuplului spun că relaţia dintre Bianca şi fotbalist scârţăie de ceva vreme şi că de data aceasta chiar

Se pare că, între Bianca Drăguşanu şi Cristea sunt din nou probleme. Apropiaţi ai cuplului spun că relaţia dintre Bianca şi fotbalist scârţăie de ceva vreme şi că de data aceasta chiar şi-au spus "adio" definitiv.

Ieri, Cristea a fost surprins de fotoreporterii Libertatea cum, ajutat de un prieten, îşi căra bagajele din apartamentul Biancăi, în vechiul său apartamentul de burlac. Cei care nu îi cunosc de aproape pot spune că nu se aşteptau la asta ţinând cont că în urmă cu doar câteva zile aceştia au fost fotografiaţi sărutându-se patimaş. Problema nu ar fi doar cearta pe care au avut-o cei doi ieri, ci şi multe alte discuţii aprinse din ultima perioadă a relaţiei. "Au discuţii aprinse, se ceartă mereu. Cea mai urâtă ceartă dintre ei s-a consumat acum câteva săptămâni. Bianca îl căuta disperată pe Cristea prin oraş. El nu a vrut să o vadă, nu ştiu ce s-a întâmplat între ei, dar spunea că vrea să scape de ea. S-a distrat toată noaptea în clubul Mora, iar când a auzit că Bianca a aflat unde e, a fugit", spune un apropiat al Biancăi.
Contactaţi telefonic, cei doi s-au fofilat să lamurească situaţia. Motivul poate fi, ori  pentru că speră la o împăcare ca şi în cazurile anterioare, ori e doar o strategie de marketing pentru a mai atrage atenţia publicului.

Relaţia roşcatei cu Cristea a început din martie 2010, imediat după despărţirea acesteia de Cătălin Botezatu, şi, a fost una plină de despărţiri.  În septembrie 2010, Botezatu confirma o oarecare ruptură dintre cei doi. În ianuarie 2011, Cristea este prins cum duce o blondă la restaurant, deşi Bianca susţinea că motivul rupturii este plecarea sa la Cluj. În mai 2011, fotbalistul calcă din nou strâmb încercând să agaţe o fată pe internet facându-i propuneri indecente, moment în care Bianca şi-a aruncat verigheta de la el. Toate acestea s-au încheiat mereu cu împacari pline de declaraţii de dragoste. Oare se va întampla şi de data aceasta?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod