Oana Zăvoranu s-a iubit cu Mircea Badea?

O veste şoc a zguduit showbiz-ul românesc! Oana Zăvoranu şi Mircea Badea au format un cuplu. Se pare că, în urmă cu 12 ani cei doi s-au iubit pătimaş. Bomba a fost lansată de actualul
O veste şoc a zguduit showbiz-ul românesc! Oana Zăvoranu şi Mircea Badea au format un cuplu. Se pare că, în urmă cu 12 ani cei doi s-au iubit pătimaş.
Bomba a fost lansată de actualul iubit al Oanei, Răzvan Dumitrescu, într-o emisiune de la Antena 2, dezvăluind, în premieră, că cei doi au fost iubiţi, în urmă cu aproximativ 12 ani. "Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea!", a dezvăluit acesta, la emisiunea "Agentul VIP".
Pe atunci, Oana avea în jur de 27 de ani, iar Mircea 26. Ei au ţinut legătura secretă ani de zile, însă Oana i-a pus la curent pe toţi cei cu care a avut relaţii amoroase după Badea că a fost cu acesta. "Când am decis să formăm un cuplu, Oana mi-a povestit despre absolut toate relaţiile pe care le-a avut înainte să fie cu mine. Nu voia să stau la masă cu ei şi să nu ştiu cu cine dau mâna. Mai sunt şi alte nume din showbiz pe care nu le-au spus încă, dar o voi face la timpul potrivit", a declarat Răzvan pentru ziarul Click!.
Mai mult, în urmă cu o lună, la o altă emisiune de la Kanal D, Oana a fost pusă în dificultate de un telespectator, care a întrebat-o în direct dacă a avut o relaţie în trecut cu Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3.
Atunci, Oana a oferit un răspuns evaziv: "Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod