Miss Adelina Pestriţu, ce mai face, ce mai coace?

Duduia Adelina Pestriţu este exemplul clar de femeie deşteaptă... Dintr-o simpatică anonimă, vânzătoare la o tarabă de haine într-o piaţă din provincie, s-a transformat peste noapte într-o

Duduia Adelina Pestriţu este exemplul clar de femeie deşteaptă... Dintr-o simpatică anonimă, vânzătoare la o tarabă de haine într-o piaţă din provincie, s-a transformat peste noapte într-o adevărată DIVĂ. A pus ochii pe Vârciu - Liviu Vârciu, îmi este imposibil să cred că nu-l ştii.

După ce a pus ochii, a pus şi mâna, iar mai apoi semnătura. O dată ca să-l ia de bărbat şi a doua oară ca să-l lase.

În toată această poveste, tinerica bruneţică a ieşit în mare câştig. Acum este vedetă, prezintă o emisiune la TV, face rating, accesări şi vânzări. Reţeta aplicată de ea e clasică: mă mărit cu el, îl las, fac circ, anunţ că sunt gravidă, devine sarcină extrauterină, mă fac că sufăr, plâng puţin şi apoi îmi culeg roadele...

Acum este din nou în prim-plan. Se pare că este din nou singură, dar şi puţin altoită. Zilele trecute, starleta a fost fotografiată de paparazzi, iar în poze se vedea clar că pe mâna ei stângă trona o ditamai vânătaia.

Mai apoi, aflăm că "divorţul" de potentul ei afacerist, George Ţiganu, i s-a tras de la un sms de felicitare venit din partea fostului ei soţ.

Revenind la vânătaie, bruneta spune că o are de la o procedură extrem de dureroasă de... epilare pe mâini.

O crezi?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod