Cătălin Botezatu întrece orice limită!!!!

Tu nu ai aceeaşi părere? După circul mediatic legat de relaţia cu Bianca Drăguşanu, creatorul de modă o ţine pe a lui... Acum ne declară sus şi tare că o iubeşte pe Simona Gherghe. Cel

Tu nu ai aceeaşi părere? După circul mediatic legat de relaţia cu Bianca Drăguşanu, creatorul de modă o ţine pe a lui... Acum ne declară sus şi tare că o iubeşte pe Simona Gherghe. Cel puţin, bine că s-a reorientat către domniţe mai stilate, lasând vampele altora.

Dar totuşi... Munca pe care o prestează îi aduce laurii de care are nevoie, notorietatea lui este în creştere, oriunde apare face audienţă, de ce i-ar trebui să se "circărească" ieftin, pe la TV, când singur afirmă că-i este frică de "penibil".

Îmi este greu să cred că nu-şi dă seama că este atât de penibil, încât cu greu ne mai aducem aminte de realizările lui profesionale.

Uneori îmi vine să-l compar cu o respectabilă domnişoară ajunsă la o anumită vârstă, nemăritată, care îşi doreşte cu ardoare să se simtă tânără, deşi ştie că nu mai are 16 ani, chiar dacă se comportă ca atare. Îşi alege haine ţipătoare, mulate şi asezonate, îşi face un prieten mult mai mic decât ea, dansează lasciv prin discoteci şi face orice ca să iasă în evidenţă.

Oare ce încearcă să-şi demonstreze domnul Cătălin Botezatu?

  • Că nu este gay?
  • Că este un bărbat în toată puterea cuvântului?
  • Că femeile nu se uită la el doar datorită banilor pe care îi are?
  • Că este fericit?
  • Că este împlinit?
  • Că încă mai poate să scrie istorie?

Să fie toate acestea şi multe altele, însă, din punctul meu de vedere, strategia aleasă este total greşită, pentru că nu toţi oamenii sunt proşti.

Ştim că Botezatu este "profesor" în strategii de marketing, dar acum a exagerat!

Domnule Botezatu, sunteţi un geniu în ceea ce faceţi, nu distrugeţi tot, doar pentru că la modă sunt piţipoancele!

Cu stimă, Rebeca!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod