Liviu Vârciu o atacă pe Iulia Albu: „Ţi-ai luat pastilele? Mai bine taci din gură!“

Liviu Vârciu a fost luat in colimator de Iulia Albu, care a spus că prezentatorul nu ştie să se îmbrace, acordându-i premiul pentru cel mai prost îmbrăcat bărbat. Atunci când a aflat

Liviu Vârciu a fost luat in colimator de Iulia Albu, care a spus că prezentatorul nu ştie să se îmbrace, acordându-i premiul pentru cel mai prost îmbrăcat bărbat.

Atunci când a aflat acest lucru, Liviu Vârciu a atacat-o pe Iulia Albu, afirmând că, dacă este şi ea de acord, va face tocăniţă din găina ei.

„Eu nu am fost niciodată la bine îmbrăcat în rubricile alea. Eu nu am pretenţia asta. Am vorbit cu Mircea Bărbulescu, el e designerul meu, care mi-a dat acel costum, mi-a plăcut foarte mult.

Tu, ca designer, dacă nu faci diferenţa între o cămaşă şi un tricou... Ea mi-a spus că aveam mânecile la sacou prea lungi şi nu se vedea cămaşa, doar că eu nu purtam cămaşă. Costumul era semnat Mircea Bărbulescu. Singurul lucru la care a avut dreptate a fost că pantalonul meu era puţin mai lung, n-am apucat să mă duc să-i fac tiv, pentru că m-am grăbit. Ar trebui să mai belească ochii puţin.

Dacă o vezi îmbrăcată cu un sac de rafie, cu belciug în nas şi cu o găină, ce poţi să îi spui? Băi, fată, ţi-ai luat pastilele? Dacă nu ştie croiala hainelor la bărbaţi, atunci să tacă din gură.

Fix în cot mă doare că m-a comentat această domnişoară. Dacă a început să mă comenteze una care are belciuge în faţă... Adrian Minune a avertizat-o pe Iulia să nu-mi dea premiul ăla. Iuliei îi transmit că, dacă vrea să facem tocăniţă găina aia, mă ofer să o ajut“, a spus Liviu Vârciu la WOWbiz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod