Ilinca Vandici, la restaurant alături de Liviu Vârciu. Sunt din nou un cuplu?

În primăvara acestui an, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici ar forma un cuplu. Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se aflau

În primăvara acestui an, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici ar forma un cuplu. Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se aflau împreună, Liviu şi Ilinca afirmând că au o relaţie.

La începutul lunii iunie, Ilinca a vorbit la Kanal D despre relaţia cu Vârciu, afirmând că totul a fost doar o strategie de marketing. „Noi am încercat să ne cunoaştem, dar atât, nimic mai mult. Relaţia a fost făcută oficială de presă.

Din punctul meu de vedere, a fost doar un subiect de presă, atât“, a spus atunci Ilinca Vandici.

Acum, cele două vedete au fost surprinse din nou împruenă, în timp ce luau masa la un restaurant. Se pare că Liviu şi Ilinca au ieşit în oraş la insistenţele prezentatorului de la Kanal D, care a afirmat în nenumărate rânduri că el chiar este îndrăgostit de Ilinca Vandici şi că, din punctul lui de vedere, relaţia lor nu a fost doar o strategie de marketing.

Luată la întrebări de jurnalişti, Ilinca Vandici a afirmat că întâlnire dintre ea şi Liviu Vârciu a fost una amicală, despre care nu vrea să vorbească.

„Mi-e greu să spun ceva. A fost o întâlnire amicală, stabilită, desigur. Dacă e ceva de anunţat, voi anunţa eu cu siguranţă. Nu vreau să vorbesc despre asta. O să vedem ce ne rezervă viaţa“, a spus Ilinca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod