Andreea Bălan s-a despărţit de iubitul ei, Michael. Americanul a confirmat!

La începutul lunii mai, tabloidele din România notau că Andreea Bălan şi Michael, iubitul ei american, nu mai formează un cuplu, după ce s-au iubit aproape un an de zile. La doar câteva zile

La începutul lunii mai, tabloidele din România notau că Andreea Bălan şi Michael, iubitul ei american, nu mai formează un cuplu, după ce s-au iubit aproape un an de zile. La doar câteva zile după apariţia zvonurilor, artista a negat însă că nu mai formează un cuplu cu partenereul ei, afirmând că se înţeleg foarte bine. Acum, se pare că totul este oficial şi Andreea nu mai are o relaţie cu Michael.

10-Michael_cb69938c0c

Potrivit celor de la Libertatea, cel care a anunţat că iubirea s-a stins a fost Michael. "După unsprezece luni de relaţie sunt din nou singur.

Unele lucruri nu erau tocmai OK. În concluzie, nu era cea mai bună cale. Acum este loc pentru noi începuturi. Nu are de ce să-mi pară rău! Când o uşă se închide, altele se deschid! E neplăcut, fără îndoială, dar nu avea cum să meargă. Ea nu s-ar fi mutat niciodată aici, şi nici eu acolo. Aşa a fost să fie! Nu m-am însurat cu ea şi probabil că şi asta a contat", ar fi scris americanul pe pagina lui de Facebook.

Imediat după acest mesaj, Andreea Bălan a vorbit cu cei de la Spy News şi a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Michael.

"Da, m-am despărțit de Michael pentru că am realizat că nu avem niciun viitor. Distanța și-a spus cuvântul. Eu îmi doresc un copil și o familie aici, în România, și nu m-aș fi mutat niciodată în America, așa cum și-ar fi dorit el. Acum două săptămâni, când am fost la New York ultima oară, i-am spus că doresc să rămânem prieteni și că nu mai putem continua o relație care nu are viitor. Am fost împreună un an, a fost foarte frumos, am călătorit cu el în toată lumea și m-am distrat.
Acum e momentul pentru alte lucruri în viața mea"
, a spus artista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod