Revelion pe plajă pentru Andreea Esca

Vedeta a întâmpinat Anul Nou în Thailanda, împreună cu soţul ei şi copiii, la o temperatură de +27 grade Celsius.

Vedeta a întâmpinat Anul Nou în Thailanda, împreună cu soţul ei şi copiii, la o temperatură de +27 grade Celsius.

Andreea Esca a petrecut Crăciunul la Sibiu, alături de întreaga familie. "Crăciunul l-am petrecut la ţară, într-un sat din zona Sibiului, de unde era bunicul meu. Cu familiile noastre în formula completă Franţa - România, şi cu naşi, fini, prieteni. Am fost colindaţi, am dansat învârtite şi am mâncat bunătăţi de-ale porcului, pregătite de prietenii mei de joacă din copilărie. Străinii au plecat încântaţi de tradiţiile noastre şi de frumuseţea locurilor. I-am plimbat prin Sinaia, Poiana Braşov şi Sibiu, au mâncat la Taverna Sârbului şi la Coliba Haiducilor şi au învăţat cum se joacă <<hatzegana>>", a declarat vedeta, citată de "Pro TV Magazin".

De Revelion, Andreea a preferat să plece împreună cu soţul ei şi copiii tocmai în Thailanda. "Am trecut de la minus 8 grade la plus 27 în câteva zile. Ne-am dus cu copiii la Bangkok trei zile, apoi câteva zile în insula Koh Tao şi alte două zile în Koh Samui", a spus prezentatoarea Ştirilor Pro TV.

Esca s-a declarat impresionată de simplitatea localnicilor şi de peisajele Thailandei: "Nu mai fusesem niciodată în Thailanda şi mi-a plăcut foarte mult. De la cei mai săraci, foarte săraci, până la oameni cu dare de mână, toţi au zâmbetul pe buze şi mulţumesc pentru ce le-a dat soarta. Asta m-a impresionat cel mai tare. Altfel, peisaje de vis, fructe gustoase şi soare! Am lenevit la plajă, am citit, am făcut masaje şi ne-am dat în tiroliene, între două stânci. Anul nou l-am sărbătorit pe plajă, unde ne-am pus dorinţe şi am ridicat lampioane către cer, ca să se îndeplinească."

 

Foto: Pro TV Magazin

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod