Probleme la „American Idol“. L-a sărutat Katy Perry, dar spune că nu i-a plăcut deloc - VIDEO

Un concurent de la ”American Idol” a fost sărutat în direct de Katy Perry, iar acesta spune că nu i-a plăcut deloc sărutul.
”M-am simțit inconfortabil. Îmi doream ca primul meu sărut să fie unul cu totul special”, a povestit Benjamin Glaze, concurentul de 20 de ani care a fost luat prin surprindere de vedetă. 

Cântăreața Katy Perry a sărutat în direct un concurent din show-ul American Idol, însă acesta a mărturisit că s-a simțit inconfortabil și ar fi refuzat dacă vedeta i-ar fi cerut permisiunea, scrie publicația Huffington Post

În urma declarațiilor făcute de Benjamin pentru The New York Times, se pare că acesta a fost primul lui sărut și și-ar fi dorit să fie unul special. ”Voiam să mă păstrez pentru prima mea relație și mi-am dorit ca primul meu sărut să fie unul cu totul special.
Nu aș fi acceptat acest sărut dacă ea mi-ar fi cerut permisiunea înainte. Cunosc o mulțime de bărbați care și-ar fi dorit acest sărut, însă eu am crescut într-o familie conservatoare și m-am simțit inconfortabil în acel moment”,
spune Benjamin. 

Momentul l-a luat prin surprindere pe Benjamin Glaze care a mărturisit că nu a avut nicio relație. ”Ai sărutat vreo fată și ți-a plăcut?”, l-a întrebat juratul Luke Bryan, cu referire la celebrul hit lansat de Katy Perry. După ce acesta a răspuns negativ, cântăreața l-a chemat la ea ”Serios? Vino aici!”. După ce i-a făcut semn să o sărute pe obaz, Benjamin s-a conformat, însă la al doilea sărut, vedeta s-a întors rapid și l-a sărutat pe buze.
Fiind șocat, concurentul a căzut. 

După ce emisiunea a fost difuzată duminică, mai mulți telespectatori au considerat că sărutul a fost nepotrivit, mai ales în contextul campaniilor anti-hărțuire (Me Too) de la Hollywood. 

15 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod