"Sin City", o realizare tehnica impecabila...

De ce iti recomand "Sin City"? Pentru ca este un film inedit, cu o distributie de exceptie, care cu siguranta te va incanta. Este un film destul de violent, astfel incat te avertizez ca, in cazul in care nu esti mare amatoare de scene dure, pelicula s-ar putea sa nu iti "cada" prea bine... Dar punerea sa in scena este magnifica! O imagine "cristal", un sunet la fel, o regie exceptionala, o inlantuire de evenimente care te va "prinde" in cele trei povesti interconectate.

Pe langa toate acestea, in spatele filmului se afla o echipa de specialisti: regia semnata de Frank Miller (autorul benzilor desenate cu acelasi nume, din 1991), Robert Rodriguez, o participare deosebita a regizorului Quentin Tarantino si o distributie "tare": Bruce Willis, Benicio Del Toro, Jessica Alba, Mickey Rourke, Clive Owen, Brittany Murphy, Josh Hartnett, Elijah Wood, Rutger Hauer, Michael Madsen, Nick Stahl si Rosario Dawson.

"Paseste pe strazile din Sin City, unde poti gasi orice", spune aceasta pelicula. Si, intr-adevar, asa este. Sin City reprezinta universul unor eroi neverosimili si apatici care se straduiesc totusi sa faca ceea ce trebuie intr-un oras indiferent. Acesta este adus la viata prin lumini si umbre, prin dialoguri scurte, interpretari stilizate si inventii vizuale, fara sa se piarda insa imaginile si ritmul sacadat al benzilor desenate.

Miller reuseste astfel, in 124 minute de pelicula, sa aduca benzile desenate intr-un tinut fara limite: in inima intunecata a orasului, impletind povestile celor trei personaje principale: Marv (Mickey Rourke)
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluca pe 26 Mai 2008, 20:59
    intrebare

    cartea sin city este o carte normala sau contine benzi desenate..?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod