Ce face din avocado e ceva de speriat! Desenele lui sunt senzaţionale

Mănâncă avocado în fiecare zi şi i-a venit ideea genială de a face desene cu ajutorul lui. Vrei să vezi o Mona Lisa, Marilyn Monroe sau Grumpy Cat desenate doar din avocado? Priveşte şi admiră!
Prima încercare de a desena folosind pasta de avocado a durat mai mult de 6 ore, apoi artistul a făcut câte un desen zilnic şi a ajuns să-şi bată propriul record, ajungând să termine un personaj într-o oră. Avocado a ajuns să fie nu numai un fruct cu proprietăţi miraculoase pentru sănătate, ci şi o adevărată sursă de inspiraţie pentru o mulţime de oameni creativi.

După ce food-bloggerii au umplut Instagramul cu tot felul de creaţii culinare artistice care au la bază avocado, acum vine rândul artiştilor să facă desene cu ajutorul lui.
Deoarece obişnuia să mănânce zilnic avocado, Boris Toledo Doorm, un bărbat talentat a avut ideea de a crea diverse personaje cu ajutorul lui. Astfel că zilnic îşi exersează acest talent, ajungând să creeze personaje care seamănă atât de bine cu realitatea. De la Mona Lisa, la Marilyn Monroe, Grumpy Cat, Lorde sau Yoda, desenele sale din avocado au ajuns să fie foarte apreciate de internauţii din întreaga lume.

Iată ce colecţie impresionantă de desene originale!
30 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod