Andra este la prima dragoste

De cateva zile a iesit pe piata noul album al celei mai bune voci feminine(dupa cum a desemnat-o MTV anul acesta), Andra. "Vreau sarutarea ta"este al treilea album al celei care este asemuita cu Jennifer Lopez,care, la 17 ani, descopera prima dragoste.

- Ce aduce nou albumul pe care l-ai pregatit si care sunt melodiilece vor fi promovate prin videoclipuri?
Acest nou album, al treilea, este mai deosebit deoarece am fostimplicata direct in compunerea pieselor alaturi de compozitori precum:Marius Moga, Mihai Stefan Alexandru, Dani Alexandrescu, Viorel Gavrila,Ionut Radu. Este un album la care am lucrat foarte mult, motiv pentrucare nu s-au mai auzit prea multe despre un nou material Andra. Albumulse numeste "Vreau sarutarea ta", titlu dat de prima piesa promovatain acest moment. Este un featuring alaturi de Tiger1, care a si compusaceasta frumoasa piesa. Urmatoarele melodii promovate le voi stabili decomun acord cu casa de discuri Space Music&Film, deoarece este un albumfoarte bun si este foarte grea decizia pe care trebuie sa o luam inaintesa promovam urmatoarea melodie.
De videoclipuri se ocupa Petre Nastase, pecare il indragesc de la cel de-al doilea videoclip al meu, "Eu as da".

- Asemanarea cu J.Lo la ultimul tau videoclip este intamplatoare?
Ultimul meu videoclip s-a folosit de articolele din presa unde apareamca o J.Lo a Romaniei, si de aici probabil a plecat si ideea videoclipuluisi a scenariului acestuia.

- De ce ti-ai schimbat look-ul si stilul? Cine a contribuit laaceasta schimbare (ai apelat la un designer, ai luat singura aceastadecizie?)
Sunt o fire care este mereu intr-o continua schimbare si intr-o continuaimbunatatire de imagine. Consider ca asa dovedesc respectul pe care ilam fata de toti fanii mei. Stilul insa, nu consider ca l-am schimbat,dar faptul ca am colaborat cu mai multi compozitori a dus la aceastaidee ca as fi schimbat ceva in stilul Andra. Vestimentatia din videoclipa purtatsemnatura binecunoscutei creatoare de moda Ingrid Vlasov, dar in aceastaschimbare am fost ajutata si de profesionistii pusi la dispozitie decasa mea de discuri.

- De la ce varsta canti si care au fost cele mai mari succeseinregistrate pana acum prin muzica?
Cant de la varsta de 7 ani si consider ca inca de atunci a fost un maresucces ca am putut sa fac ceea ce mi-am dorit.
Dovada sunt si premiile pecare le-am primit: "Cel mai bun proiect de debut" (Premiile IndustrieiRomanesti), "Cea mai rapida ascensiune", "Cea mai buna voce feminina"(Festivalul Cantecului de Dragoste), "Cea mai buna solista a anului2002" (In urma voturilor fanilor la revista Popcorn), "Discul de Aur"(Pentru Vanzarile Albumului "Dragostea mea"), "Cea mai buna voce feminina"(Premiile MTV 2003).

- Pentru tine muzica este un hobby sau va fi principala ta activitatesi in viitorul indepartat? Te vezi facand si altceva? Intentionezi sa-tideschizi vreo afacere?
Pentru mine muzica reprezinta mai mult decat un hobby si mi-as dorisa pot canta toata viata, chiar daca acest lucru nu mi-ar aduce unbeneficiu foarte mare. Sunt o fire care se adapteaza foarte usor laorice este nou si imi place. Sunt la un liceu economic si cred ca asputea foarte bine sa profesez si in acest domeniu. Afacere? Da, de cenu. Insa este prea devreme sa ma gandesc la asta pentru ca nu am incavarsta necesara deschiderii unei afaceri. Macar un an sa mai astept,si de ce sa ma gandesc inca de acum la asta pentru ca ai vazut cumevolueaza piata si cererile acesteia.
Ramane de vazut.

- Ai un prieten? Cum e relatia voastra?
Prieten am de cateva luni si inca mai invat ce inseamna o relatie, pentruca pana acum nu am avut ocazia sa descopar acest lucru. Este ceva nousi-mi place dar nu pot sa spun de acum ce va urma pentru ca am o varstafrageda si nu ma gandesc decat cum va suna urmatorul meu album.

- Iti faci usor prieteni? Ii pastrezi usor? Esti o prietena si iubitageloasa?
Imi fac prieteni usor dar ii pastrez numai pe cei ce-mi sunt fidelipentru ca vreau sa am pe langa mine numai prieteni de nadejde. Geloasanu sunt sau nu am avut inca motive pentru a fi.

- Ce te atrage cel mai mult la un barbat?
Calitatile pe care le admir la o persoana fie barbat sau femeie sunt:inteligenta, intelepciunea si frumusetea atat interioara cat siexterioara.

- Cand ai facut dragoste prima oara?
Cand am facut dragoste? La aceasta intrebare o sa raspund cu o altaintrebare: Am 17 ani, crezi ca ar fi fost cazul?

- Cat timp aloci zilnic ingrijirii personale? Ai un designer preferatde la care te imbraci?
Imi place foarte mult sa fiu ingrijita si de aceea stau foarte mult sama aranjez, coafor, masaj, fitness, manichiura, pedichiura si chiar nuvreau sa ma gandesc cat timp pierd pentru asa ceva ca ma ia durerea decap.
Dar pana la urma nu este o pierdere pentru ca o fac pentru minesi imi place sa fiu mereu pusa la punct. Nu am un designer preferat darimi plac hainele trendy si de bun gust.

- Ai prieteni in domeniul muzicii? Pe cine?
Am foarte multi prieteni in domeniul muzicii si nu ar fi corect sa dauun nume pentru ca atunci s-ar supara ceilalti.

Canti live la concerte?
In ceea ce priveste concertele imi place sa cant live, dar nu peste totimi este permis acest lucru din cauza sonorizarilor, insa ii asigur petoti fanii mei ca si in acele conditii tot incerc si reusesc sa cantlive.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra pe 1 Mai 2008, 09:36
    andra

    esti foarte frumoasa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod