Michelle Obama

Michelle Obama, karaoke în mașină: Clipul care a făcut senzaţie pe internet

Michelle Obama a acceptat invitația lui James Corden, gazda emisiunii "The Late Late Show" de pe CBS, de a participa la rubrica intitulată "Carpool Karaoke", în care acestea conduce și cântă alături de diverse celebrități.

Clipul care surpinde momentul cu Prima Doamnă a Statelor Unite a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe pagina de YouTube a emisiunii "The Late Late Show with James Corden".

Potrivit cotidianului britanic The Guardian, momentul a fost înregistrat luna trecută și difuzat în urmă cu două zile de postul CBS.

Michelle Obama a fost luată cu mşaina din fața Casei Albe și, după un scurt tur al împrejurimilor, ea a început să cânte și să danseze alături de gazda emisiunii.

Cei doi au interpretat piesa "Signed, Sealed, Delivered I'm Yours", de Stevie Wonder, și "Single Ladies", de Beyonce.

A urmat "This Is For My Girls", un imn despre puterea femeilor, menit să promoveze accesul complet la educație peste tot în lume, moment în care celor doi li se alătură, de pe bancheta din spate chiar Missy Elliot. Împreună cu aceasta cei doi cântă și hitul lui Missy "Get Your Freak On".

Michelle Obama a vorbit şi despre iniţiativa ei "Let Girls Learn" (Lăsaţi fetele să înveţe), prin care promovează accesul fetelor la educaţie, în întreaga lume.

Soţia lui Barack Obama a dezvăluit că ultima oară când a stat pe locul din față al mașinii ascultând muzică a fost atunci când fiica sa mai mare, Malia, a învățat să conducă.

"Doar o dată în șapte ani și jumătate", a spus Michelle.

Carool Karaoke este o rubrică a emisiunii lui Corden de la CBS "Late Late Show", în care apar diverse celebrităţi pentru conversaţii sau pentru a fredona melodii. Printre invitaţii care au urcat în maşina lui Corden s-au numărat Adele, Justin Bieber, One Direction, Elton John şi trupa Red Hot Chilli Peppers.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod