JOI, 13 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT CANAF EXCENTRIC BAND

Iulian Canaf si trupa sa de muzicieni numai unul si unul, Excentric Band, revin pe scena Hard Rock Cafe pe 13 februarie, de la ora 21.00.

Canaf Excentric Band inseamna blues, funk si rock, interpretate intr-un stil distinct si personal. Finalistul, dar si unul dintre cei mai iubiti concurenti de la prima editie a emisiunii Vocea Romaniei canta din pasiune si pune mult suflet in ceea ce face. Canaf canta cu patima, cu tot sufletul, incarcand fiecare acord cu emotiile pe care le simte. Pentru el muzica este o stare pe care o traieste foarte intens, impartind-o cu publicul. Pentru ca nu tine cont de reguli si nu are limite pe scena, a fost numit un „excentric”.



“Din cea mai mare suma de bani castigata din muzica mi-am permis sa beau un pahar de coniac fin, sa pufai un trabuc cubanez si sa admir o maslina intr-un pahar de Martini. Atat., declara artistul cu ceva vreme in urma.
Pe scena alaturi de Iulian Canaf vor fi: Sorin Petrila (chitara), Vlad Spatar (bas), Razvan Boroda (clape) si Vlad Apetroaiei (tobe). Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe, la pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 50 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

 

VINERI, 14 FEBRUARIE, ORA 22.00 – CONCERT MARFAR


Hard Rock Cafe te invita sa urci in trenul indragostitilor pentru o calatorie prin lumea muzicii bune, alaturi de trupa Marfar! Ia-ti sufletul pereche cu tine si savurati impreuna o seara romantica, pe acordurile unora dintre cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor. Incepand cu ora 22.00 vei opri in statii de pop, rock, blues si rock’n’roll alaturi de Cosmin Farcas – voce, Tonina Tarnosche – voce, Dragos Pitaru – bass, George Statescu – clape, Mirel Cumpanas – chitara si Vali Neamtu – vobe.



Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 30 de lei.

Pentru rezervari sunati la 021 2066261.


SAMBATA, 15 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT EMANUEL MIREA BAND

Sambata seara esti invitat la un concert intens si plin de viata. Emanuel Mirea si colegii sai - Otto Harasz, Norbert Tobias, Marian Hancu si Marius Lungu vin pe 15 februarie la Hard Rock Cafe pentru un concert live, cu cover-uri dupa piese care va vor tine numai pe ringul de dans. Va veti bucura de o interpretare inedita a unor hituri care au facut istorie: “Let me entertain you” (Robbie Williams), “I want to break free” (Queen), “Sex Bomb” (Tom Jones),”Suspicious Minds” (Elvis Presley) sau “Jumatate tu, jumatate eu” (Stigma).

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod