Iubeşte cărţile, e clar! Bărbatul care şi-a transformat impresionanta sa bibliotecă în artă

Cărţile ne stimulează imaginaţia, iar în cazul lui James Trevino, chiar creativitatea.
Bărbatul de doar 24 de ani şi-a făcut un nume prin aranjarea colecţiei sale de cărţi în aşa fel încât să ilustreze scene literare. El a reuşit să strângă aproximativ 120.000 de adepţi pe contul său de Instagram datorită creaţiilor sale.

El a spus că ideea de a începe să facă aceste lucruri i-a venit pur şi simplu. A început prin postări ale cărţilor pe care le citea, iar cu timpul fotografiile au devenit din ce în ce mai complexe, influenţate de cultura pop şi, uneori, de alte pagini pe care le urmărea pe Instagram.


Fiecare scenă traversează procesul de creare, el stabileşte ideea împreună cu prietena sa, Elizabeth, şi odată ce au o idee generală, cei doi încearcă să o aducă cât mai aproape de viziunea lor. Dacă conceptul se dovedeşte a fi prea mare, ei combină două sau mai multe fotografii.

În timp ce temele literare de pe pagina sa sunt diverse, el se învârte în jurul celor două cărţi preferate: "Harry Potter și Prinţul Semipur" de J.K. Rowling și "The Silmarillion" de J.R.R.
Tolkien.

Trevino are acum aproximativ 1.100 de cărţi în colecţia sa şi nu are de gând să se oprească aici. Deocamdată, creaţiile sale sunt doar un hobby şi se lasă purtat de val.

"Faptul că reacțiile au fost atât de pozitive este un pic copleșitor, dar și inimaginabil", a spus Trevino.

Iată o parte din lucrările sale impresionante!

Sursă foto: boredpanda
25 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod