Grand Combo, spațiul de divertisment din Băneasa Shopping City, a fost inaugurat oficial

Grand Combo, spațiul premium de divertisment din Băneasa Shopping City, a fost inaugurat oficial într-un eveniment inspirat de strălucirea Studio 54. Zona de distracție ofera divertisment personalizat, combinând atracții dintre cele mai variate și palpitante, de la bowling, la peretele de cățărat, sau simulatoarele F1. Atmosfera și detaliile petrecerii au pus în valoare design-ul American retro, atracțiile exclusive, precum și tehnologiile de ultimă generație, de care invitații s-au bucurat pe toată durata serii.
Completând personalitatea acestui spațiu, petrecerea de deschidere a oferit oaspeților un mix emblematic între vintage și contemporan. Trei dintre cei mai în vogă DJ români, Fouchat, Bogdan și Never Over, au asigurat  atmosfera mixând melodii celebre care puteau fi auzite în legendarul club Studio 54 în perioada anilor ’60 – ‘70.  Printre invitații speciali s-au numărat Dana Săvuică, Lucian Mândruță, Cosmin Tudoran, Mihai Bobonete, Roxana Iliescu, Mihai Pleșea, Vladimir Drăghia, Bianca Ioniță si Andrei Leonte, admirați pe covorul roșu pentru ținutele alese, inspirate de tema evenimentului.

Pe durata evenimentului, aceștia au testat atracțiile și zonele de divertisment din cadrul Grand Combo, precum și meniul conceput de chefii de la Combo Diner, restaurantul cu un aspect cu totul aparte, inspirat din design-ul anilor 1950.

Gândit sub forma unei camere de distracție supradimensionate, Grand Combo înseamnă 1500 mp de atracții ce poartă semnătura producătorilor de top din domeniile lor: mese de biliard marca  Brunswick, pistele de bowling marca QubicaAMF, precum și prima zonă de Shuffleboard din România.
Consolele Xbox din zona de gaming și din Lounge Booths au făcut deliciul pasionaților de jocuri, în timp ce simulatoarele auto au atras iubitorii de adrenalină.

Grand Combo face parte, alături de centrul expozițional Grand Cosmos și Grand Cinema & More, din Grand Entertainment, divizia specializată în leisure și entertainment a Băneasa Developments.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod