Grădinarul pus pe şotii. Pozele lui au devenit virale şi au stârnit hohote de râs!

Fotografiile pe care i le-a trimis unui prieten au ajuns să facă înconjurul lumii şi să stârnească hohote de râs! Vezi ce năzbâtii face acest om la muncă!

Este pus pe şotii şi e clar că ştie cum să se distreze chiar şi când munceşte! Dacă ai o zi proastă aceste fotografii te vor binedispune cu siguranţă! Un grădinar năzbâtios şi-a făcut fotografii haioase în boscheţii pe care era angajat să îi tundă ca să-şi binedispună un prieten. I-a trimis fotografiile pe telefon, iar acesta a fost atât de amuzat de ipostazele prietenului său încât le-a încărcat pe contul său de socializare.



Sa vezi şi să nu crezi că grădinarul a ajuns vedetă în întreaga lume şi fotografiile sale au devenit virale pe internet.

Prietenul său primeşte o mulţime de întrebări referitoare la poze şi toată lumea se amuză de ideile grădinarului pus pe şotii.



La orice te-ai fi aşteptat de la un grădinar, numai să se ascundă în boscheţi ca să-ţi faci poze pentru Facebook nu te-ai fi gândit! Dorinţa i-a fost îndeplinită, prietenul său s-a amuzat copios de fotografiile lui, dar a făcut-o împreună cu o lume întreagă care i-au admirat prietenul în câmpul muncii.



Foto: boredpanda.com

21 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod