Giethoorn, orășelul magic din Olanda care pare construit pe apă

Există unele locuri pe lume care sunt atât de frumoase încât par ireale și ai putea băga mână în foc că nu există în realitate, ci sunt dintr-un film.
Iar acest lucru este valabil și în cazul micuțului oraș Giethoorn din nordul Olandei, care arată ca și cum ar fi fost construit pe baza unui basm pentru copii. 

Giethoorn este presărat cu case din cărămidă, înconjurate de grădini pline cu flori, iar în locul străzilor este străbătut de canale înguste și sclipitoare de apă. 

Cu o populație de numai 2600 de locuitori și cu puțin turiști care ajung în zonă, acest orășel este un loc liniștit și pitoresc la care cei mai mulți oameni pot doar visa.
Pe site-ul oficial al orășelului scrie că "cel mai puternic sunet pe care îl poți auzi este măcănitul unei rațe sau alt sunet făcut de păsări".

Deși este atât de izolat încât poștasul livrează corespondența folosind o barcă specială, este destul de accesibil cu mașina dacă vii cu mașina din Amsterdam, astfel că poate fi vizitat atunci când te afli într-o vacanță în Țară Lalelelor. În Giethoorn poți găsi cazare, fiind prin urmare o destinație inedită de vacanță în Europa.

Descoperă câteva imagini din frumosul orășel Giethoorn care te vor face să visezi cu ochii deschiși.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod