Vedetele au tras cu arbaleta şi au făcut fitness la lansarea filmului „Terapie pentru crimă“

Luni, 29 septembrie 2014, a avut loc la Cinema Studio lansarea filmului “Terapie pentru crimă”, primul film românesc cu o “femme fatale” în rol principal.

Alături de membrii din echipa de filmare, la eveniment au fost prezente personalităţi din lumea filmului, din showbiz, jurnalişti, dar şi foarte mulţi tineri, fani de-ai cântăreţei Claudia Pavel, dornici să o vadă pe aceasta în primul ei rol  într-un film de lung metraj.

În “Terapie pentru crimă”, Cream interpretează rolul lui Matilde, prima antieroină din cinematograful românesc. Aceasta vrea să devină criminal profesionist, aşa cum a văzut în filme, dar încercările ei duc la situații de multe ori comice.

Producţia parodiază pe alocuri genul filmelor de acţiune cu o „femme fatale” protagonistă, ce a luat amploare la Hollywood.



Filmul se bucură de susţinerea criticului Irina Margareta  Nistor, care a mărturisit în discursul de început că întoarcerea către "un stil parodic" a funcționat foarte bine și este de părere că publicul ar dori să mai vadă și altceva în peisajul filmelor româneşti. "Cred că o să-i tenteze titlul", a spus ea.

Ca fapt ieşit din comun pentru o lansare de film, înainte de proiecţie, oaspeţii prezenţi la eveniment au avut ocazia să-şi testeze aptitudinile sportive asemeni personajului principal.

Astfel, Adina Halas a tras cu arbaleta, Vlad Corbeanu a ridicat greutăţi, iar Claudia Pavel a testat un aparat de fitness, totul sub atenta supraveghere a instructorilor de la Atlantis Fitness & Lifestyle.



Odată cu prezentarea în avanpremieră a filmului, a fost lansată și cartea "Terapie pentru crimă", scrisă de Bogdan Hrib după scenariul filmului, carte pe care o puteţi găsi deja în librării.

Filmul “Terapie pentru crimă” va rula în avanpremieră până pe 2 octombrie la Cinema Studio, iar din 3 octombrie 2014 îl puteţi vedea în cinematografele din toată ţara.

1 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod