Nicole Kidman este „Grace de Monaco“, din 13 iunie, la cinema

Laureată cu Premiul Oscar, fermecătoarea Nicole Kidman uimeşte publicul cu o interpretare fără cusur, în filmul biografic Grace de Monaco, povestea fascinantă a celebrei actriţe devenite prinţesă, care are premiera în cinematografe pe 13 iunie.

„M-am regăsit în dorinţa lui Grace Kelly de a avea o familie şi în sacrificiul făcut atunci când a renunţat la cariera extraordinară din dragoste. În film, deşi este deja căsătorită şi are doi copii, se simte închisă într-o colivie de aur. Îşi doreşte enorm să joace din nou în filme. M-am gândit că voi şti să surprind acest sentiment, pentru că asta mi-a plăcut cel mai mult la ea. Grace este una dintre acele persoane care au o răspundere mult mai mare decât a celorlaţi.

De aici porneşte şi dilema ei”, a marturisit Nicole Kidman, fascinată de personajul interpretat.

Rememorând unul dintre momentele cruciale din viaţa prinţesei, filmul prezintă felul în care Grace luptă pentru a se adapta cerinţelor regalităţii, dar şi pentru a-şi continua cariera de actriţă.
 
Aflată în plină ascensiune şi cu un viitor strălucit la Hollywood, Grace se îndrăgosteşte de Prinţul Rainier cu care se şi căsătoreşte în 1956. Şase ani mai târziu, captivă într-o căsătorie nereuşită, frumoasa prinţesă primeşte o nouă şansă de a se întoarce la actorie după ce reputatul regizor Alfred Hitchcock îi oferă rolul principal într-unul din filmele sale.

Cu toate acestea, contextul politic extrem de instabil dintre Franţa şi Monaco o împiedică pe Grace să îşi urmeze pasiunea şi o obligă să îşi facă datoria ca Prinţesă de Monaco.

12 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod