Liam Neeson începe anul în forţă cu Taken 3: Teroare în L.A.

Din 9 ianuarie, Liam Neeson reia pentru a treia şi ultima dată rolul fostului agent CIA Bryan Mills, în Taken 3: Teroare în L.A., continuarea celebrei serii de acţiune care va fi distribuită în cinematografele din România de Freeman Entertainment.
„Am fost încântat să revin într-un al treilea film. Am avut unele rezerve la început pentru că nu ştiam ce am mai fi putut face. Nu mai putea fi răpită din nou fiica lui Bryan Mills. S-ar fi pus problema că e un tată nepotrivit. Dar scenariştii şi Luc Besson au venit cu o poveste interesantă. Deşi, are ceva foarte definitiv“, a declarat Liam Neeson despre implicarea sa în proiectul Taken 3: Teroare în L.A.

După ce şi-a salvat fiica şi a deconspirat o reţea de traficanţi de carne vie din Paris, iar apoi a eradicat o bandă de terorişti în Istanbul pentru a-şi recupera soţia, de această dată Bryan Mills (Liam Neeson) este pus în postura de a-şi demonstra nevinovăţia în ultima parte a francizei, Taken 3: Teroare în L.A..


Ca şi în cazul filmului Taken 2 şi de această dată regizor este Olivier Megaton, pentru care Taken 3: Teroare în L.A. nu a reprezentat o misiune deloc uşoară, conform propriilor sale spuse: „A echilibra elementele emoţionale şi pe cele psihologice şi momentele de acţiune este ciudat, e o sarcină dificilă, mai ales pentru o franciză cum este aceasta. Toată lumea vrea din ce în ce mai multă acţiune. Taken 2 a fost ca un fel de montagne-russe. Urci şi te aşezi pe locul tău şi habar nu ai unde vei ajunge.
Am încercat să facem acelaşi lucru şi în acest film. Este o călătorie nebunească, de la început până la final. Trebuie să umpli fiecare minut de film cu surpriză, şi curiozitate, şi acţiune“
, a concluzionat Olivier Megaton despre provocările noului film de acţiune Taken 3: Teroare în L.A..

Urmărit atât de poliţie cât şi de criminali periculoşi, Mills va trebui să-şi răzbune familia şi să pună capăt terorii odată pentru totdeauna.
6 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod