10 cele mai bune seriale pe care le poţi vedea online

Iubitorii de seriale ne vor da dreptate - binge watching se poate face numai la vizionările online de seriale.
Televiziunile, este adevărat, mai propun maratoane de episoade, dar numai pe platforme de streaming online se pot urmări episoade după episoade, până la finalizarea unui sezon. Iată o serie de zece seriale ce vă vor provoca la binge watching.

Patrick Melrose – pe HBO GO

Acest serial prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare.

Povestea slujitoarei – pe HBO GO

Serialul spune povestea unei femei care este nevoită să fie concubină în dictatura teocrată fundamentalistă din viitorul apropiat a Gileadului totalitar, teritoriu cunoscut anterior drept Statele Unite, și unde drepturile femeilor nu mai există.

Westworld– pe HBO GO

Un serial inspirat de filmul din 1973 despre un parc futurist populat de creaturi artificiale. Bine ai venit în Westworld! Descoperă o lume în care fiecare apetit uman poate fi satisfăcut.

Succesiunea - pe HBO GO

Logan Roy și cei patru copii ai săi controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume. Serialul urmărește familia Roy în timp ce își contemplă viitorul odată ce tatăl lor începe să își pregătească retragerea din companie.

Şase - pe HBO GO

Inspirată de operațiuni reale, drama militară “Six” surprinde misiunile echipei SEAL Six – forța militară de elită a Americii – care vânează un lider taliban în Afganistanul plin de teroriști.

13 Reasons Why – pe Netflix

Sezonul doi prezintă drumul complicat al personajelor spre vindecare și recuperare. Liceul Liberty High se pregătește de proces, însă cineva încearcă din răsputeri să păstreze ascuns adevărul despre moartea lui Hannah.

Black Mirror – pe Netflix

Este un serial antologic, care explorează inadaptarea colectivă la lumea modernă. Fiecare episod independent relatează o poveste incisivă și plină de suspans, legată de paranoia tehnologică contemporană.
Tehnologia a transformat toate aspectele vieților noastre, în mod incontestabil.

Glow – pe Netflix

Acţiunea are loc la Hollywood în 1985, iar în centrul atenţiei se află Ruth Wilder (Alison Brie), o actriţă talentată a cărei popularitate printre directorii de casting este sabotată de francheţea ei legendară. Aflată la capătul puterilor financiare, Ruth se duce la o probă pentru o emisiune TV despre o competiţie de wrestling cu femei.

Luke Cage – pe Netflix

L-am văzut pentru prima oară în serialul Jessica Jones, iar la sfârşitul lui septembrie Netflix lansa un prim sezon de 13 episoade cu supereroul dotat cu piele indestructibilă. După ce un experiment sabotat îl lasă cu superputeri, protagonistul serialului Luke Cage (Mike Colter), condamnat pe nedrept, evadeaza din inchisoare si devine un fugar care încearcă să-și refacă viața în modernul Harlem al zilelor noastre.

Sense 8 – pe Netflix

Opt necunoscuți de pe glob încep brusc să comunice prin telepatie, însă descoperă rapid că acest dar îi transformă în ținte vii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod