Zodia divorturilor... Crisan si Enache


"Divortul m-a slabit 11 kilograme"


Asa si-a inceput discursul artistul Catalin Crisan care a decis, in aceasta toamna, sa se separe oficial de cea care i-a fost alaturi aproape 20 de ani si cu care are doi copii. Rautaciosii ar spune ca este o idee foarte buna pentru o cura de slabire, realistii se minuneaza.  

"Ma simt gol pe dinauntru, eu m-am consumat, eu sunt un om care pune suflet si de obicei tot ce simt si ce am in suflet pastrez pentrut mine. De cateva luni de zile nu mai regret, nu pot sa spun ca-mi pare bine, dar nici rau.
Atunci cand clepsidra se varsa si nu o mai intoarce nimeni, atunci inseamna ca fiecare dintre noi doi - atat eu cat si fosta sotie - e prima oara cand o spun, suna interesant - trebuie sa-si urmeze fiecare calea"
, a declarat Crisan, pentru Stirile Pro TV.

“Erau niste discutii, cum se intampla in orice familie, peste care am crezut ca putem trece. M-am gandit ca 20 de ani de cand suntem impreuna inseamna ceva. Am aflat din ziar ca s-a plans unor prieteni ca vrea sa divorteze”. Asa a aflat fosta doamna Crisan ca cel care-i era sot pe atunci intentioneaza sa o ia pe alt drum.
Despre motive s-a vorbit foarte putin, nu s-a pus problema, ca in alte cazuri, de infidelitate, pur si simplu s-a ajuns la un capat de drum, dar se intrevede un alt inceput.

Imaginea familiei model care a fost promovata la toate aparitiile tv, ascundea de fapt, niste probleme mai vechi peste care cei doi nu au mai putut sa treaca.

Povestea lor de dragoste a inceput intr-o... masina care mergea la Galati. Un destin neasteptat, la fel ca si cererea in casatorie care a urmat la scurt timp. Catalin Crisan, artist adulat de milioane de romani la vremea respectiva, a cerut-o de la parinti pe Lucia Bubulac, pe la 4 dimineata...
la telefon. Ulterior s-au nascut cei doi copii ai lor, Daria Catalina, de 9 ani, si Raris Andrei, de 5 ani, care vor ramane in grija mamei lor. A fost un divort fara scandal, nu s-au aratat chitante si nici acte de proprietate. Lucia si copiii se vor muta intr-un apartament, in capitala, in timp ce fostul ei sot va ramane in fosta lor locuinta.

Doua povesti, acelasi final... divortul. Ati trecut prin astfel de situatii?
29 Octombrie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tatiana pe 30 Oct 2009, 11:24
    Divortul

    Am trecut prin asha situatie-10 ani de dezechilibru,remushcari,lupta interna,jale,teama de viitor-ce va fi cu copiii in rezultatul divortului-etc.Ajunsesem la starea de spirit limita,aveam impresia ca lupt cu morile de vint.La un moment dat am lasat totul balta,i-am spus totul EI shi i-am zis sa vina sa-l ia de acasa de la mine.Shi s-a terminat. Acum sunt alt om

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod