World Class România deschide al 15-lea club de fitness din rețea, în București

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, extinde rețeaua de cluburi de fitness și deschide, în luna septembrie, un nou centru World Class, în cadrul complexului rezidențial Asmita Gardens. Situat în zona Tineretului, noul club de fitness vine în urma unei investiții de peste un million de euro și reprezintă cel de-al 12-lea centru World Class din București și al 15-lea din țară.

Cu o suprafață totală de peste 2.000 de metri pătrați, World Class Asmita pune la dispoziția clienților o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio dedicat antrenamentelor de grup și o sală modernă de cycling. De asemenea, centrul include o zonă de spa cu jacuzzi, saună și servicii masaj, precum și piscină.

“Decizia de a deschide un club World Class în cartierul rezidențial Asmita Gardens este în linie cu angajamentul nostru de a oferi servicii fitness de înaltă calitate accesibile tuturor și de a transforma  fitness-ul într-o alegere constantă şi firească în vieţile românilor.

World Class Asmita întâmpină clienții cu dotări de ultimă generație, programe diversificate de training și servicii de calitate. Obiectivul nostru este să înregistrăm, până la finalul acestui an, 1.500 de membri și avem toată convingerea că aceștia vor găsi aici locul ideal pentru a se relaxa și antrena sub atenta îndrumare a echipei noastre”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.



Clienții World Class Asmita pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cele peste 50 de cursuri predate săptămânal de către instructori certificați sau pot opta pentru ore de antrenament personal, alături de antrenori profesioniști.

Ca în toate cluburile din rețea, clienții se pot deconecta de stresul cotidian și revigora în cadrul programelor de group fitness LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume și partener exclusiv World Class.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:00-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-21:00. Deschiderea World Class Asmita vine în urma preluării clubului 168 Sport Station, aflat în complexul rezidențial Asmita Gardens.

Pentru mai multe detalii despre World Class Asmita, accesați: https://asmita.worldclass.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod