Vara aceasta ascultăm în căști Radio Killer – „Headphones”

„<> exprimă optimism și încredere! Cu toții simțim uneori nevoia să spunem stop agitației din jurul nostru și să ne reîncărcăm bateriile! Muzica este elementul comun de care avem nevoie necondiționat în astfel de momente.

<<Headphones>> este piesa pe care o punem pe repeat și care ne binedispune instant, piesa care spune că <<totul este posibil>>!”, spun Lee Heart și Paul Damixie.

Cel mai nou single Radio Killer - „Headphones” este compus și produs în studiourile HaHaHa Production. Max Chisaru, Andrei Mihai și Edwin Serrano au realizat muzica, iar versurile sunt semnate de Eritza Laues, Edwin Serrano, Andrei Tiberiu Maria (Smiley) și Dorian Micu.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune.

Provocarea: în fiecare zi a lunii mai lansăm o piesă nouă pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], 31 de piese in 31 de zile, 16 artiști, două cd-uri, #maimusic.



Radio Killer este primul proiect de muzică electronică din România care a fost inclus în playlist-ul BBC Radio One cu piesa „Lonely Heart.” Pentru Lee Heart și Paul Damixie, Radio Killer înseamnă muzică, bucurie, pasiune, libertatea de a fi ei înșiși. Trăiesc prin muzica pe care o fac și asta se vede de fiecare dată când urcă pe scenă sau lansează o nouă piesă.

Pentru a vedea clipul piesei „Headphones”, click aici: https://youtu.be/HEMrtru-caI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod