Unde ieșim săptămâna asta?

Ultimele zile de primăvară le petrecem pe ritmuri de rock și crossover cu Vama, Alternosfera, Yanni si Dave Evans, ce susțin concerte în Capitală în perioada urmatoare. Unde vă găsim?

Ultimele zile de primăvară le petrecem pe ritmuri de rock și crossover cu Vama, Alternosfera, Yanni si Dave Evans, ce susțin concerte în Capitală în perioada urmatoare. Unde vă găsim?

vama hard rock cafe

29 mai: Vama - În 3 zile vine vara... la Hard Rock Cafe | cumpără bilete

Sub egida "În 3 zile vine vara”, Vama vă așteaptă cu mic cu mare să luăm parte la al doilea concert de anul acesta al trupei, la cererea publicului, la Hard Rock Cafe. Pe 29 mai începe oficial numărătoarea inversă pentru sezonul estival, ce se va da pe "Perfect fără tine", "Vara asta", "Vama Veche" și alte piese celebre.


30 mai: Înregistrat în România #2 cu Alternosfera, Omul cu Șobolani, Luna Amară, Niște Băieți la Arenele Romane | cumpără bilete

Cea de a doua ediție a evenimentului „Inregistrat în România" va avea loc pe 30 mai 2014, la Arenele Romane.

Evenimentul dedicat rockului va aduce pe aceeași scenă unele dintre cele mai importante trupe de rock alternativ românești: Alternosfera, Omul cu Șobolani, Luna Amară și Niște Băieți.

30 mai: Yanni la Sala Palatului | cumpără bilete

Yanni, alături de orchestra sa inegalabilă, va concerta pe 30 mai la Sala Palatului din Capitală, iar turneul mondial din acest an îi va purta pe talentații artiști în peste 20 de țări, pentru a încânta  audiența cu legendarele compoziții muzicale, iubite în întreaga lume de peste 30 de ani.

”Yanni: World Tour 2014” prezintă cele mai bune momente din spectacolele sale de renume mondial, susținute pe parcursul anilor în câteva dintre cele mai încântătoare și exotice  locuri de pe Pământ, precum Taj Mahal din India, Orașul Interzis din China, Acropole din Grecia și din Londra – Royal Albert Hall.

31 mai: Dave Evans, primul solist AC/DC, la Arenele Romane | cumpără bilete

Sâmbătă, 31 mai, Arenele Române din București vor găzdui un eveniment la care toți fanii muzicii rock sunt așteptați să participe: australianul Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, va cântă alături de The R.O.C.K, trupa tribut AC/DC a României, într-un spectacol exploziv de două ore.

Din setlist nu vor lipsi mega hiturile "Thunderstruck", "TNT", "Back in Black", "Highway to hell", "You shook me all night long" și multe altele.

Totodată, se va auzi și primul hit înregistrat de AC/DC în 1973,  „Can I sit next to you girl?”.

În deschidere vor cânta Manfellow, AURA - "The Rock Chick” și Flavius Hosu, micuțul toboșar de la Next Star.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod