Un nou concept de teatru pentru copii

„Pe aripile vântului”, primul musical destinat celor mici, pus în scenă de Trupa Pam-Pam, s-a jucat în premieră pe 6-7 iunie

Weekend-ul trecut s-a jucat piesa “Pe aripile vântului”, primul spectacol muzical pentru copii, realizat de Trupa Pam-Pam. Spectacolul a avut loc pe terasa Promenada Mall, în cadrul evenimentului organizat de Christian Tour „Carnavalul vacanțelor”.

“Pe aripile vântului” este povestea a trei prieteni, instrumente muzicale Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) care, cu sunetele și muzica lor, fac viața mai frumoasă. Pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum completează perfect trio-ul.  Cei trei prieteni nu reușesc să se decidă unde vor merge în vacanță, așa că se hotărăsc să facă un spectacol „Românii au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanța o petrec la mare sau la munte? Însă, Vântul le strică planurile, Pam-Pam și Bum-Bum sunt luați pe sus și trebuie salvați! Copiii și părinții s-au putut bucura de călătoriile fantastice “pe aripile vântului” ale celor trei prieteni care, într-un final, reușesc să îi salveze pe Bum-Bum și Pam-Pam.

“Pe aripile vantului” este un spectacol muzical antrenant, cu pasaje muzical-coregrafice și momente interactive.

Prin mesajul transmis, acela că prietenia depășește orice obstacole, și prin jocul realist al actorilor, spectacolul a captat atenția zecilor de copii prezenți și a fost un adevărat deliciu pentru părinți și bunici.



Spectacolul muzical pentu copii “Pe aripile vantului” este realizat de Trupa Pam-Pam pe baza scenariului lui Victor Mihalache. Muzica a fost compusă de Radu Mihalache, Cosmin Sturzoiu și Alexandru Andrew Dodan. Voci (cântăreți): Luminița Anghel, Mediana Vlad (solistă la Teatru Național de Operetă “Ion Dacian” din București), Florentina Staicu și Gătan Alexandru.

Cântăreți copii: Eva Gabriela Istrate, Charlize Maalouf, Maya Keinan, Miruna Șerban, Alexandru Andrew Dodan. Instrumentiști: Achim Ovidiu (violă) și Călin Grigoriu (chitară). Actorii sunt tineri absolvenți UNATC, sub conducerea regizorului Mirela Stoian.

„Proiectul Pam-Pam s-a construit încet, dar sigur, în decursul a 5 ani. Ideea de musical pentru copii a fost inspirată de pasiunea pentru muzică și dans a băiețelului meu de 5 ani, Alex. El chiar a compus câteva dintre melodiile spectacolului „Pe aripile vântului””, declară Daniela Toma (Daisy), fondator al Trupei Pam-Pam.

Spectacol produs de Daniela Toma (Daisy) - Director Romania “Learn with Music”: www.learnwithmusic.ro, www.facebook.com/learnwithmusicbucuresti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod