“Un an școlar nou, plin de energie!“

Copiii cu varste cuprinse intre 3-14 ani vor participa incepand de astazi, pana la sfarsitul lunii octombrie, la un nou program initiat de compania TITAN S.A., “Un an școlar nou, plin de energie!“.

Programul va fi derulat saptamanal si urmareste sa-i ajute pe cei mici sa invete singuri din ce alimente sanatoase isi pot lua forta de care au nevoie la scoala, dar si la joaca. Copiii vor afla lucruri noi despre fulgii de porumb si isi vor primi Fortza de la Titan, pentru ca activitatea lor scolara de la aceasta varsta trebuie sustinuta alimentar intr-un mod corect.

Cerealele Fortza sunt deopotriva pe gustul copiilor si al parintilor, fiind gustoase si hranitoare si imbinand in cel mai delicios mod vitaminele si mineralele de care orice copil in crestere are nevoie.

“Începerea scolii este un eveniment special pentru toți copiii, iar noi, echipa Titan, impreuna cu cerealele Corn Flakes Fortza, am ales să fim alături de ei oferindu-le o varianta sanatoasa si echilibrata pentru micul dejun”, a declarat Violeta Niculae, director de marketing al Titan SA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod