Trei biciclete nemaivăzute. Povestea lor e începută și „așteaptă să fie continuată” de cei care le doresc cel mai mult

Weekend-ul te găsește întotdeauna cu bicicleta în parc? Ești printre cei care merg aproape zilnic la birou pe două roți? Sau poate plănuiești de mult să incluzi pedalatul în viața ta, dar încă nu ai găsit curaj? Aveți cu toții un numitor comun: pasiunea pentru bicicletele de oraș, care vă ajută să explorați, să fiți liberi, să mergeți unde vreți, când vreți, cât de repede vreți. Desigur, fiecare își dorește o bicicletă unică, special făcută pentru nevoile sale.
NESCAFÉ 3in1 începe povestea a 3 biciclete nemaivăzute, lansând pentru cei cu adevărat pasionați de mersul pe bicicletă provocarea Biciclete nemaivăzute: Începuturi.

Cu  personalități absolut fascinante și apariții impresionante,  cele 3 biciclete nemaivăzute  sunt făurite cu pasiune, migală și atenție de Tudor (Borduz), Alex și Cristina (Onest), cu piese adunate din toată țara și din străinătate. Aceste biciclete – Hashtag, Le Jer, tuPeux - te vor face să visezi, să le dorești, să fii tu cel care experimentează și atrage toate privirile din oraș.

Când abia aștepți să dai o tură în parc să te vezi cu prietenii, Le Jer este ce ai nevoie.
Cochetă și veselă, Le Jer va deveni fără efort centrul atenției, reușind să întoarcă  privirile curioșilor din parc. Iar tu...tu te simți mai ceva ca un star la ghidonul ei.  Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine! Demonstrează că tu ești cel care o merită și bicicleta visurilor tale poate ajunge la tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod