Style & Nature. Elements

Cel mai asteptat eveniment de Green Lifestyle al toamnei se apropie. Pe 6 noiembrie la Palatul Ghika Apa, Aerul, Focul, Pamantul si Metalul, cinci elemente vitale ale vietii se reunesc intr-o expozitie unica de lifestyle inspirat de Natura – Style & Nature, Elements.

Asa cum a obisnuit publicul an de an, Style & Nature reuneste artisti renumiti, designeri, fotografi si nu numai – intr-un cuvant profesionisti desavarsiti, oameni frumosi la suflet – ce se prezinta cu voie buna, multa dragoste si respect fata de natura, in fata unei audiente in cautare de original si valori reale intr-o lume sufocata de produse facute pe banda rulanta.

In cadrul evenimentului, pe langa cele 5 elemente reprezentate cu succes de personalitati de renume, expozitia Style & Nature este imbogatita cu fotografii spectaculoase realizate de Marius Baragan, Nicu Cosniceru, Tudor Cucu, Cosmin Gogu, Lavinia Pollak, Mihai Ungureanu, Bogdan Vasile, Teodora Marin si Remus Agatinei.

Rochiile diafane si tinutele nonconformiste sunt aduse de designeri pasionati si dedicati precum: Iulia Dima, Florin Dobre, Florina Ivascu, Stephan Peger, Elena Perseil, Rhea Costa, Corina Rob, Silvia Serban, Dana Tanase, Tudor Tailor si Boutique d’E Mariage.



Expozitia va fi infrumusetata de accesorii pretioase realizate de Simina Filat, Sonia Argint Ionescu, Mihaela Glavan, Ligia’s, Maria Filipescu, dar si de momentele artistice ale lui Momo Sanno.

Portelanuri delicate, flori colorate, tablouri spectaculoase si alte obiecte artistice extrem de valoroase realizate de Wagner Arte, Harmony Design, Arta Gradinilor, Tiffany’s Art, Camelia’s, Veloteca, Geanina Ilies, Marilena Petrache, Camelia Tutulan sau Mihaela Giura, ne vor arata ca putem sa respectam natura nu numai prin colectarea selectiva a gunoaielor si protejarea mediului, dar si prin crearea de obiecte artistice care sa ne infrumuseteze gandurile, garderoba, casa, viata.

O perspectiva distincta asupra fumusetii o are si partenerul evenimentului, Dove.
Dove este diferit! Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire. Misiunea brandului este de a redefini feminitatea si de a da valoare frumusetii naturale, in pofida stereotipurilor de perfectiune, Dove este primul brand care sustine femeile sa isi accepte si valorifice frumusetea naturala.

 

Urmareste firul green al conceptului pe www.styleandnature.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: StyleandNature. Traieste cu stil si respecta natura!
Teaser Style & Nature Elements Green Lifestyle Event.

Directorul artistic al evenimentului este Maria Andrei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod