Stejarii Country Club a găzduit cea de-a doua ediție a cantonamentului de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”

Stejarii Country Club a găzduit în perioada 2-9 septembrie cantonamentul de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”, organizat în parteneriat cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. La cantonament au luat parte 43 de copii, cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani, selectați în cadrul celor două ediții ale concursului național de înot, din 2014 și 2015, fiecare eveniment reunind peste 250 de participanți.

Stejarii Country Club a pus la dispoziția copiilor piscina semi-olimpică, din interiorul clubului, și bazinul olimpic, în aer liber, pentru antrenamente zilnice sub îndrumarea atentă a fostei campioanei Camelia Potec, și a unui grup de instructori profesioniști din cadrul Federației. Totodată, copiii au avut parte de lecții de tenis pe terenurile cu zgura Conipur Pro Clay, alături de antrenorii Stejarii Country Club. Pe parcursul săptămânii petrecute la București, Clubul a organizat pentru tineri și o excursie la Palatul Parlamentului.

“Stejarii Country Club continuă seria de proiecte de responsabilitate socială, dedicate copiilor, atât pentru inițierea lor în sport, cât și pentru susținerea celor care doresc să  atingă un nivel înalt de performanță.

Este important să educăm copiii încă de la vârste fragede cu privire la importanța și beneficiile activității sportive și să le oferim tinerilor înzestrați cu talent condiții la standarde internaționale pentru a-i motiva să obțină cele mai bune rezultate”, a declarat Mihai Popa, Director Operațional Stejarii Country Club.



“Mă bucur că am reușit să organizăm cea de-a doua ediție a cantonamentului și sperăm ca, împreună cu Stejarii Country Club, să transformăm acest proiect într-o tradiție.

Totodată, este un exemplu pentru societatea civilă și încurajez companiile să urmeze acest model, întrucât este necesar ca tinerii cu potențial de a deveni campioni să fie susținuți permanent să își urmeze pasiunea”, a declarat Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

În cadrul cantonamentului de înot, copiii au beneficiat și de sesiuni de consiliere psihologică, individuale și de grup, susținute de personal specializat și de training-uri motivaționale alături de Camelia Potec, cultivându-le astfel spiritul de învingători.
De asemenea, brandul Jaked a oferit copiilor și antrenorilor echipament profesionist de înot (ochelari, costume de baie, tricouri, trening-uri).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod