Sore ne invită la mare sub „Umbrela ei de soare”

Independentă, efervescentă și solară, cum toți o cunoaștem, Sore lansează astăzi piesa sugestiv intitulată „Umbrela mea de soare”, compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production, care beneficiază de un videoclip realizat chiar de artistă.
„Mi-a plăcut extrem de mult vibe-ul piesei compusă alături de Theea Minculescu, Șerban Cazan și Smiley, mi s-a părut extrem de fresh și tocmai de aceea m-a inspirat să fac un clip natural, fără scenarii complexe și fără zeci de oameni în spatele camerei de filmat. Am imortalizat prima mea ieșire cu cortul la mare, o experiență diferită, dar extrem de frumoasă. ”, ne spune artista.

Sore este o talentată cântăreață de muzică pop și actriță de televiziune, care s-a remarcat pentru rolul său în primul serial muzical din România -„Pariu cu viața” și ca membră a trupei La La Band.

Din 2011, artista face parte din echipa HaHaHa Production și se concentrează asupra carierei sale solo în muzică.
Primul succes l-a obținut cu piesa „Different”, despre care Sore spune că o descrie cel mai bine ca om și ca artist. Au urmat single-urile „Bad Boy is Back” feat. Dorian, „Beautiful Life”, alături de Mihai Ristea, „Dor să-ți fie dor”, prima piesă în limbă română, din cariera solo, „Inima” și „Magnet de frigider”.

„Umbrela mea de soare” este o coproducție HaHaHa Production și MediaPro Music.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune.
Au trecut deja 8 zile din maratonul muzical început la 1 mai. Mai rămân 23 de piese noi pe care le vom lansa pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction]. La finalul lunii, toate cele 31 de producții muzicale vor fi disponibile pe compilația #maimusic.


Pentru a vedea clipul piesei „Umbrela mea de soare”, click aici: https://youtu.be/fzdh1PK_QGc
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod