Smiley și Feli opresc timpul pentru 10 minute

"<<10 minutes>> este o piesă care mi-a plăcut enorm și mi-am dorit să o cânt. Este scrisă de Elena Moroșanu și Costin Bodea, doi dintre oamenii talentați pe care îi avem la HaHaHa Production. Mă bucur că am șansa să o cânt alături de Feli, unul dintre cei mai noi artiști ai noștri și un om pe care îl admir și îl respect. O apreciez ca artist încă din momentul în care am ascultat-o prima dată la Vocea României și mi-am dorit să colaborez cu ea, chiar dacă atunci nu era în echipa mea.”, ne mărturisește Smiley.

„E o piesă puternică și tulburător de frumoasă, care te răscolește și reînvie o avalanșă de amintiri. Sunt emoționată să o cânt împreună cu un om tare drag sufletului meu și îi mulțumesc pentru asta.”, ne spune Feli.



HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Au trecut deja 26 zile din maratonul muzical început la 1 mai. Mai rămân 5 piese noi pe care le veți putea urmări pe canalul nostru de YouTube [www.youtube.com/HaHaHaProduction] și pe site-ul maimusic.ro. La finalul lunii, toate cele 31 de producții muzicale vor fi disponibile pe compilația #maimusic.

Pentru a vedea clipul piesei „10 minutes”, click aici: https://youtu.be/QbmP-hwkHk8

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod